Следва

Стил урок на седмицата: флорални принтове

Trend report: Равни обувки

Равните обувки са хит повече от всякога. Независимо от липсата си на височина, те носят елегантност и внушение за увереност...

All fashion преди 7 години

Равните обувки са хит повече от всякога. Независимо от липсата си на височина, те носят елегантност и внушение за увереност. Така наречените power flats идват за пролет 2016 в различни силуети, но и един общ знак - графична изчистени линии. А вечните бели кецове, в които се кълнем, като че ли стремглаво изостават в тяхна полза.

Както добре знаем, 90-те наистина са навсякъде, оставяйки отпечатък върху всеки един тренд. Те подбутват и продължението на Gucci вълната, за която не сме се и съмнявали, че ще просъществува. В резултат, почти всеки един high-end и стрийт бранд се включва с равни чехли, мокасини, слипърс и всичките им подобни модели. Като готини примери за това, разглеждаме долу, ние лично сме обсебени.

Виждали сме и преди равни обувки на червения килим, но след като попаднахме на прекрасната Попи Делевин в чудесен ансамбъл от Emilia Wickstead и заострени розови пантофки, разбрахме, че те наистина са тренд за сегашната пролет и то достоен за големи събития. Преобладаващите тонове на обувките са черно и бежово, но пък смелите принтове чакат само да им се даде шанс - металик, леопард и всякакви други абстрактни и етно пъстри мотиви.

На снимката горе: Попи Делевин


Виктория Бекъм


Елена Перминова

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.