Следва

Кейт Ъптън сгодена и красива, снощи показа пръстена

Рита Ора изригна срещу Бионсе

Бионсе и Джей Зи са любима двойка на цял свят. Всички се дивяха на дългата им здрава връзка...

Други преди 7 години

Вероятно вече сте запознати със заформилата се вражда между Бионсе и Рита Ора. Дали действително има защо да се води такава, никой не знае със сигурност, но е факт, че се събраха твърде много доказателства, че има напрежение между двете (самата Рита направи нещата да изглеждат така).
Хората говореха, двете певици мълчаха, докато Ора все пак проговори, макар постът й в мрежата да не изненада никого: „Обикновено никога не реагирам на таблоидни клюки, но нека бъда пределно ясна относно това – всичко е лъжа”, написа тя в Twitter.


Бионсе и Джей Зи са любима двойка на цял свят. Всички се дивяха на дългата им здрава връзка и сега, когато Би „изобличи” проблеми в брака си чрез албума Lemonade, никой не можа да повярва.

Приближени на Джей казват, че той е знаел за съдържанието на албума много преди да излезе и че е неизбежно да няма подобни съмнения и проблеми в семейство, което е световноизвестно: „Бионсе е любовта на живота му. Той ще направи каквото е нужно, за да спаси връзката им”, разказват близки на семейството.
 

More Други