Следва

Кока Кола на 130!

Мили Великденски заек, нашият Wish List тази година е...

Дни преди Великден целият екип на View Sofia си/ви пожела... 

Стил преди 7 години

По стара традиция в деня на Великден, освен козунак и яйца на децата се подаряват и малки подаръци. Да, ние отдавна минахме детската възраст, но нима всеки от нас не носи детето в себе си? Ето защо дни преди Великден целият екип на View Sofia си/ви пожела...

Габи


Малко е повърхностно, но моите желани подаръци винаги са дрехи и аксесоари. Но вече така или иначе съм признала тази моя черта, така че няма от какво да се срамувам. В мечтания списък този път попадат рокля-ризата на Haider Ackermann и тези Lanvin. Точно този розов нюанс на розовото по принцип хич не ми е любим, но съм пристрастна към всичко, което Ackermann прави. Затова и сега точно това е дефиницията ми за идеалната пролетна рокля. Обувките, от друга страна, много ми напомням на glove модела, който макар и причудлив, е много добро решение.

Haider Ackermann 630 евро

Lanolin 550 евро

Александрина

Отново дойдоха празнични дни, в които всичко е така задушевно, приятно и необикновено. Около теб са най-близките ти хора, а ти неизбежно правиш поредните равносметки, поставяш нови цели и...си пожелаваш! Моят списък с неща, които искам да ми се сбъднат, да имам и да изживея е кратък и съвсем простичък, но много ценен за мен.

Ето го и него:

1. Вълнуващо пътуване, опс…пътувания!
2. Стихосбирка на Джон Дън в оригинал.
3. Един хубав Nikon, който да запечатва неповтаряеми мигове в живота ми.
4. Ще го запазя в тайна.

Ваяна

Ако Великденският заек сбъдваше желания (или поне някой приятел или роднина чете това) да знае, че си мечтая отдавна за палитрите на Too Faced и Melted червилата с вкус на шоколад. А ако това се приема за ново начало, бих си пожелала да имам повече енергия както за нещата с които се занимавам , така и за приключения и пътешествия.



Рамирез


Въпреки настоятелните въздишки на гардероба ми, аз все успявам да намеря място за още някоя придобивка. И най-странното е, че не си падам по шопинга. Сигурна съм обаче, че двукрилият ми приятел изобщо не е на това мнение. След подробно ровичкане в любимите ми сайтове най-после се спирам на Полата, онази перфектната, която знам, че ще нося цяло лято. С етикет на Helmut Lang, от памук, тя е идеалният подарък за Великден. Готова e да ме прегърне, тип wrap, голяма моя слабост, мисля си, а дрешника многозначително кимва.

Меги Ангелова

По стара традиция търся всеки възможен повод да си подаря подарък. Сама, лично, персонално. И макар обикновено да си пожелавам вдъхновение и други възвишени ценности, както пееше Мадона, тази година си пожелавам нови маслени бои, четки и платна. Защото вдъхновението дебне отвсякъде...


 

Марта

Когато изрека My Wish List, веднага си спомням как пишех писма до Дядо Коледа, изброявайки му нещата, които бих искала да ми донесе за Коледа. Пораснах, пораснаха и нещата, които си пожелавам и слагам в торбата ми с wishes. Ако трябва да кажа нещо, което искрено си пожелавам и искам да ми се случи, то е свързано с моята скъпа сестра. С нея имаме една много съкровена традиция - да празнуваме рождения й ден някъде извън България. И двете сме маниаци на тема пътуване и ако има нещо, което да ме зарежда на 100%, то това е да се докосна до културата на някоя чужда страна. Искам да се събудя утре, да се обадя на сестра ми и да й кажа: “Взех билети за..., стягай си багажа, тръгваме след три дни”. Обожавам треската и очакването, които изпитвам преди да замина някъде. Тази зима бях организирала пътуване до любимия ми Рим, отново с прекрасната ми сестра, но тъй като си счупих крака, не можах да пътувам. Успокоявах се, че Рим си стои все на същото място от хилядолетия и ще ми се отдадат много възможности да отида там пак. :) Ходила съм няколко пъти и хвърлянето на монета във фонтана Ди Треви определено работи, което го доказва. Всъщност, си пожелавам на първо място здраве, за да мога да сбъдна всичките си точки от моя wish list.

Меги Данова

Отдавна си дадох сметка, че нямам нужда от нищо материално, за да се усмихвам и да се чувствам щастлива. Да, хубаво е да тичам след автобуса с нови бели adidas-ки, факт, но и старите ми Puma не са за изхвърляне. Така че Великденският заек нека ми донесе всичко, което Money Can't Buy it (както пее мис Ленъкс) - любов, съпричастност, търпение, мир, разбирателство, усмивки (от моите!)... Ако не може - бели adidas-ки, ще се прежаля!

More Стил