Следва

Лимонада и многото лица на Queen B! Бионсе черпи

ТОП 7 MET Gala бюти трансформации, които да оцениш

Сигурно вече сте видели най-добрите визии от тазгодишната MET Gala. Именно те ни провокираха да направим ревизия на бюти фаворитите и от предишни години.Тейлър Суифт
 

Hair преди 7 години

Сигурно вече сте видели най-добрите визии от тазгодишната MET Gala. Именно те ни провокираха да направим ревизия на бюти фаворитите и от предишни години.

Тейлър Суифт
2011 година

Първата поява на MET Gala на мис Суифт бе през 2011. Тогава Тейлър бе избрала да се придържа към класическа бюти визия - червени устни и пълен сет мигли. Сладко!

2016 година

Тази година изпълнителката даде по-смела заявка с визията си, като се появи с платинено руса коса и много тъмно-червени устни. Трябва да признаем, че тази пънк визия много повече ни допада и градацията в стила е очевидна.

Бионсе
2011 година

Връщаме лентата назад към 2011-та година, когато Бионсе имаше много бароково излъчване. Оставяйки кадифената си рокля с бродерии да говори сама за себе си, Би беше заложила на много семпла прибрана коса и грим.

2016 година

Харесаха ни правите дължини, но гримът тази година е доста спорен и не сме сигурни дали ни харесва. Но нюд матовите устни със сигурност са ни фаворит!
 

Кейти Пери
2009 година

В далечната 2009-та година Кейти Пери ни впечатли с инспирираната от Клеопатра визия.

2016 година

Тази година изпълнителката направи уверено бюти изявление с искрящо сини мигли, които беше допълнила с мастилено черни устни.

Лупита Нионг'о
2014 година

2014-та беше годината, в която не спряхме да обсъждаме грима на Лупита. Виолетовите сенки никога не са изглеждали по-добре.

2016 година

Тази година мис Нионг'о дебютира с "кока на коковете"! Тя беше допълнила красивия си грим с много интересна прическа, която очевидно не може да се постигне в домашни условия, но заслужава оценка.

Кейт Босуърт
2009

През 2009-та Кейт показа стил и класа, когато премина по червения килим. Тогава тя бе съчетала ретро вълни със семпъл грим и силно изразени червени устни.

2016 година

Придържайки се към смелите устни, очевидно е, че Кейт следва бюти тенденциите. Съчетавайки ги с аксесоари за коса, успява да постигне провокиращата визия, в която се появи на тазгодишната Gala.

Кристен Стюарт
2011 година

През 2011-та видяхме Кристен да се придържа стриктно към тогавашната си рокендрол визия с черен молив и небрежна коса.

2016 година

Хареса ни интерпретацията на технологичната тема от Кристен - сай-фай металичните клепачи.

More Hair