Следва

Денят на голямото"ДА"! Бъди безупречна, избери бюти тенденция

Кравиц за YSL - готино!

Актрисата и музикант Зоуи Кравиц, която определено има стил, при това добър, ще е посланик на YSL Beaute...

All fashion преди 7 години

Актрисата и музикант Зоуи Кравиц, която определено има стил, при това добър, ще е посланик на YSL Beaute в социалните мрежи. Идеята на фирмата - точно тази екзотична хубавица ще посредничи на посланието на марката, а именно - жените могат и трябва да станат по-стилни и красиви с помощта на грима.

Зоуи Кравиц стана лице на козметичната линия на YSL и, както се казва в прессъобщението, става дума за сътрудничество в социалните канали на бранда и самата Зоуи. Актрисата ще вземе участие и в новото видео YSL Before the Light, снимките на които започват утре в Лос Анджелеис.

YSL винаги е бил един от любимите ми брандове, — признава Зоуи. — Способността му да съчетава шика с небрежността, считам за един от най-добрите начини за себеизразяване. Никакви маски и никакви утежнения - само сила, смелост и отсъствие на страх».

Зоуи дефинира нашата визия за красота. Тя апелира към жените от всички възрасти и националности, призовавайки ги да станат по-силни с помощта на модата и красотата», — добавя представителя на YSL Александър Чоуъри.

По-рано Зоуи Кравиц участва в пролетната кампания на Balenciaga и в сесия за Coach. Освен това, актрисата има и своя инди-рок-група LOLAWOLF.

Изобщо: вървежна мацка, за което й се радваме!

 

More All fashion