Следва

Before&After: Цветове, контраст, пайети и кецове. Напук на времето!

Денят на голямото"ДА"! Бъди безупречна, избери бюти тенденция

Един от най-вълнуващите моменти тепърва предстои – ще кажем „ДА!“ на мъжа, с когото искаме да споделим всичко оттук нататък. 

All fashion преди 7 години

Един от най-вълнуващите моменти тепърва предстои – ще кажем „ДА!“ на мъжа, с когото искаме да споделим всичко оттук нататък. Сватбата обаче, преди приказния момент на случването й, често става силен стресов фактор. Рокля, обувки, аксесоари, грим, коса, кой да поканим, къде, как, защо, какво!!! На една булка това често идва в повече и е способно да развали приятните емоции. Гримът също е част от тържествената подготовка и носи отговорността за добрия й тонус и вид. По повода събрахме точно 4 тренда за дамите, на които тази година им предстои да минат под венчило – красиви, засмени и преливащи от любов!

Натурално излъчване

 

Максимално неутралните тонове са безспорно водеща тенденция за сватбен грим през 2016 г. Естественият грим е сигурен залог, че няма да отвлече вниманието на гостите от роклята и самата булка. Цялото лице трябва да има открит, здрав и жизнен вид. Червилото е в нюд или топли розови нюанси. Сенките са в кафяви, бежови и кремави тонове.

Котешко око

Любимата очна линия извайва фината дъга на един магнетичен и закачлив поглед. Погледът става по-силен и най-добре се съчетава с неутрално червило в розово или нюд. А може и глос! Изкуствените мигли, ако булката желае да има такива, засилва ефекта на котешкия поглед, но е добре да бъдат по-леки.

Червени устни на показ

За дамите, които не могат да се възприемат без червеното червило, има добра новина. Цветните наситени и силни червила като червено, пурпурно или череша са супер актуални! Оставете очите в нюд и акцентирайте смело с любим нюанс.

Опушен грим

Още един тренд, предпочитан от булките, запазва достойно място и тази година. Актуалните цветове са в тюркоаз, синьо, зелено, лилаво, сиво и черно, без него накъде...

А ние пожелаваме: "Горчиво!"
 

More All fashion