Следва

Четиво в четвъртък: "Ситуация след ситуация" от Тео Чепилов

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Всичко, което ни трябва за пълноценно прекаран уикенд, са добро настроение, малко кино и добри приятели. А когато последните две...

Movies & TV преди 7 години

Всичко, което ни трябва за пълноценно прекаран уикенд, са добро настроение, малко кино и добри приятели. А когато последните две са на лице, доброто настроение идва отсамосебе си. Е, тази седмица премиерните ленти са само две, но какво пък - когато са забавни и весели и когато ще гледаме Зак ефрон на екран в продължението на "Да разлаем съседите", това е напълно достатъчно.

Да видим тогава малко подробности и да се подготвяме за кино вечерта в утрешния фатално смешеш петък 13-ти.

Преди това обаче, си припомняме готините кадри от премиерата на "Алиса в огледалния свят", който също съвсем скоро ще можем да гледаме на голям екран. 

"Angry Birds: Филмът" ("The Angry Birds Movie")

Актьорите: Анимация

Режисьорът: Клай Кайтис, Фъргал Райли

Сюжетът: От анимационната 3D комедия Angry Birds: Филмът зрителите най-накрая ще разберат защо птиците са толкова ядосани.

Филмът ни отвежда на един остров, населен изцяло от щастливи, нелетящи птици - или почти изцяло. Изнервеният Ред (озвучен на български от Слави Трифонов), бързакът Чък (Иво Сиромахов) и избухливият Бомб (Стоян Цветков) така и не успяват да се впишат в този рай. Но когато на острова пристигат загадъчни зелени прасенца, точно тези аутсайдери ще предвидят какво са замислили нашествениците.

Премиерата: 13 май (България)

"Да разлаем съседите още веднъж" ("Neighbors 2: Sorority Rising")

Актьорите: Айк Баринхолц, Карла Гало, Дейв Франко, Клои Грейс Мориц, Сет Роугън, Зак Ефрон, Селена Гомез, Роуз Бърни

Режисьорът: Никълъс Столър

Сюжетът: Към „ветераните“ в поредицата Сет Роугън, Зак Ефрон и Роуз Бърн се присъединява Клои Грейс Морец за втората част на най-касовата оригинална комедия на 2014 г. – Да разлаем съседите още веднъж.

Сега, когато Мак (Роугън) и Кели Раднър (Бърн) са в очакване на второто си дете, семейството се подготвя да направи последната крачка към света на възрастните: да се преместят в предградията. Но точно, когато си мислят, че са си върнали квартала и е безопасно да пуснат къщата си на пазара за недвижими имоти, в съседство се нанасят нови наематели – колежанско общество, по-безконтролно и откачено от Теди (Ефрон) и братята му.

Отблъснати от сексистката ограничителна система на университета, нетрадиционните дами от Капа Ен Ю са решени да основат собствено общество, където могат да правят каквото си искат. Когато Шелби (Морец) и сестрите й Бет (Кирси Клемон) и Нора (Бини Фелдстийн) откриват идеалната къща точно до университета им, са убедени, че няма да позволят на факта, че се намира на спокойна уличка, да им провали партито.

Принудени да се обърнат към единствения си бивш съсед, който има уменията да разкара колежанките, Мак и Кели довеждат харизматичния Теди като скрито оръжие. Ако успее да се внедри в обещството с помощта на чара си, 30-годишният младеж ще успее да разпръсне момичетата и да върне спокойствието в квартала.
 

Премиерата: 13 май (България)

More from View Sofia

Родният фестивал за късометражно кино In The Palace приключи с обвинения към управата на Двореца в Балчик

Movies & TV преди 5 години

След седем дни, изпълнени със 154 късометражни филма от цял свят, разнообразна музикална програма на открито, лекции на гостуващи експерти, срещи на киноиндустрията, пичинг сесии за финансиране на проекти и практически упражнения за най-малките, IN THE PALACE International Short Film Festival обяви фаворитите за тазгодишното си, празнично 15-то издание...

More Movies & TV