Следва

Излез от рамката

Фестивал на фестивалите. Разкош и диаманти в Кан

Поредният фестивал в Кан стартира символично с премиерата на филма "Светски живот" на Уди Алън...

All fashion преди 7 години

Поредният фестивал в Кан стартира символично с премиерата на филма "Светски живот" на Уди Алън /в ролите Кристън Стюарт, Блейк Лайвли, Джеси Айзенбърг/ и всъщност е точно така: Лазурния Бряг в дните на киномаратона е самият епицентър на въпросния живот. Първите представители на high society вече разходиха пищни дрехи, бижута, прически и самочувствия по червения килим, въвеждащ в легендарния Фестивален дворец. Сред тях Бианка Балти, Ева Лонгория и Джулианна Мур, които блестяха, украсени с мнооого диаманти от Chopard (брандът, базиран в Женева, по традиция е главен организатор на ювелирни радости за гостите на фестивала) и красиви кутюрни дълги рокли.

Това е само началото на пищните дефилета на звезди в звездни облекла, които ни очакват в идните 10 дни, колкото ще продължи Феста.

В конкурсната програма на 69-ия Международен кинофестивал в Кан /виж тук прелестният му официален плакат/ участват със свои работи най-големите съвременни режисьори: за Златна палма ще претендират Педро Алмодовар, Ксавие Долан, Оливие Асайас, братята Жан Пиер и Люк Дардени, Уди Алън. Общо филмите в основната програма на фестивала са 21.

Председател на журито е австралийският режисьор Джордж Милър, чийто екшън "Лудия Макс: пътят на яростта" триумфира на 88-ите награди Оскар. В съдийския състав влизат още Кирстен Дънст, Валерия Голино, Ванеса Паради, режисьорите Арно Деплешен и Ласло Немеш, както и иранския продуцент Катает Шахаби.

А ето и кой с какво се наконти за събитието:

На снимката горе: Бела Хадид


Джулиан Мур


Анна Кендрик и Джъстин Тимбърлейк


Кирстен Стюърт и Уди Алан


Ева Лонгория


Блейк Лайвли


Виктория Бекъм


Джесика Частейн и Венсан Линдон


Арая Харгейт


Кирстен Дънст


Наоми Уотс


Даутцен Крус


Лили Доналдсън


Бианка Балти
 

More All fashion