Следва

Любовта на Лео минава през... колелото!

Кристен Стюарт и Алиша Каргайл - много щастливи заедно. Пак!

Кристен Стюарт и Алиша Каргайл - много щастливи заедно. Пак!

Други преди 7 години

Папараците отново хванаха Кристен Стюарт с Алиша Каргайл, и двойката, съдейки по всичко, е в пълна невъзможност и нежелание да крие възобновения си роман.
Слуховете за това, че Стюарт и Каргайл са отново заедно, вървят вече няколко дни: скоро момичетата бяха забелязани заедно на червения килим в Кан на премиерата на "Американски мед" (American Honey). В Кан бившите възлюбени се държаха сдържано — никакви публични прегръдки и целувки, но околните така или иначе забелязаха какво се случва.

На летището в Ница, откъдето двойката отлетя обратно за САЩ, момчетата отново се държат дистанцирано, и почти няма как да се уловят топлите чувства помежду им.

Само че вече в Лос Анджелис, Кристен и Алиша са буквално вкопчени една в друга. Никакво съмнение не остава - Стюарт и Каргайл очевидно за всички са решили да дадат на отношенията си втори шанс.

Може би именно възстановените чувства помежду им, госпожица Стюарт и да се раздели с френската певица Соко, от което последната страшно страда в последните седмици.

More Други