Следва

Какво носи Редакцията днес: Деведесетарски тренд

Новата генерация супермодели. Коя ще бъде на върха?

В непрестанно променящия се свят на модната индустрия много имена влизат, блесват за малко и претоварени от социалните и професионални ангажименти, угасват под натиска...

All fashion преди 7 години

В непрестанно променящия се свят на модната индустрия много имена влизат, блесват за малко и претоварени от социалните и професионални ангажименти, угасват под натиска. Всяка една е красива, (почти) всяка една е работила достатъчно здраво, за да стигне дотам. И все пак много не издържат, докато оцелелите правят... ИМЕ. Новата генерация супер-модели има тепърва да се доказва като личност, персона, която да обгърнем с внимание и възхищение. Селектирахме 10, всяка от тях има потенциал да поведе своята котешка пътечка към върха.

(Рейчъл Хилбърт на снимката горе*)

Бояна Кръсманович, Сърбия

Хейли Клоузън, САЩ

Робин Маржълайн, Холандия

Камила Мороне, САЩ

Шарам Диниз, Ангола

Даниела Брага, Бразилия

Яра Мариано, САЩ

Рейчъл Хилбърт, САЩ

Кели Гейл, Швеция

Нина Агдал, Дания


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.