Следва

Новите колеции: Jil Sander Resort 2017

Какво носи Редакцията днес: Деведесетарски тренд

Днес е леко носталгично, дали заради нетърпението ни по лятото, което все ми намига последните дни и все го няма...

All fashion преди 7 години

Всеки ден споделяме вдъхновения, трендове и модни тенденции с нашите читатели. Решихме да направим един експеримент и да покажем собствения си стил, ден по ден, в нашата женска фешън редакция.

Днес е леко носталгично, дали заради нетърпението ми по лятото, което все ни намига последните дни и все го няма. 90-тарският тренд услужливо ми пъха в ръцете деним якето още с отварянето на гардероба. Комбинирам с тънък пуловер със сребърна нишка на H&M и любимите low rise черни скинита от ASOS, навити на ревер.

Ще се тича по задачи днес, при това с Nike, моделът за бягане, с който оцелявам в градски условия. Тъмно червило, лек стоубинг и малко спирала са ми напълно достатъчни за повече настроение. Завършвам с миди-пръстенчета, choker и черна хендмейд чанта от Cheese&Ashtray.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.