Следва

Love to quote... Децата на View Sofia

С деца на... тротинетка! На четири очи и две гуми, разказ от първо лице

Малко охлузени коленца, разредени зъбки, черешки зад ухото, румени бузки, народна топка пред блока и, разбира се, кръстосване на улиците с...

All About Life преди 7 години

На 1 юни, международният ден на най-светлите и чисти създания на този свят - децата, решихме да ви припомним вълнението не само от този ден, но и от детството. Малко охлузени коленца, непораснали зъбки, череши зад ухото, румени бузки, народна топка пред блока и, разбира се, кръстосване на улиците с превозни средства според възрастта. Така си спомняме детството. И ако днес тази картинка е "ъпдейтната" с мобилни и смарт устройства, то има един събирателен и общ знаменател, който ще съпровожда всички деца в израстването им, независимо от поколението - свободата да се движат на две гуми по малките квартални улички. Но гумите днес са различни, усещането в косите - също. Тротинетки! С тях хем се предвижваш, хем спортуваш, хем се забавляваш. Ето защо не успяхме да устоим на вълнението, чисто по детски, и качихме няколко малчугана на по една такава. И за да е споделена радостта, качихме и мама/татко на по една тротинетка за пораснали деца. Защото семейното щастие трябва да се споделя, но и защото във всеки от нас дреме едно малко дете, което има нужда от внимание, щипване по розовите бузки и, разбира се, малка изненада. Подарете си един вълшебен ден, поне днес, чисто по детски.

А на всичко деца - честит празник! Бъдеще щури, смели и любознателни и не спирайте да сте най-светлата причина да посрещаме всеки ден с усмивка!!!

Първата ни двойка са майка и син - Милена и Марти. Но нека оставим те да разкажат за себе си...

V.S Ще ни се представиш ли?
M: Казвам се Марти и съм на 7.

V.S Разкажи ни за любимата си игра?
M: Любимата ми игра е роботи боксьори, това е на таблета. Иначе в предучилищната играем една друга - Бедни-богати. Играят 4 човека и, ако 3 от тях загубят - четвъртият печели, факт :)! Печели всички пари.

V.S А любимите ти играчки?
M: Огнен порив, това е един герой от Бен 10, но по принцип играя с различни играчки, имам много любими.

V.S Ако ти дадем пастели или моливи, какво ще ни нарисуваш?
M: С моливи ще нарисувам летящ балон, не - шарен балон, който лети :) !
 
V.S Какво искаш да ти подарят днес?
M: Лего, лего както винаги, винаги обичам лего.

V.S Кой е любимият ти супергерой и защо?
M: Спайдермен, защото има паяжини и това е много яко, и има готин костюм, и той е готин.

V.S Какво обичаш да караш?
M: Тротинетка!



V.S Ти на кой повече смяташ, че приличаш – на мама или татко?
M: Понякога на мама, понякога на тате, но по принцип повече на тате, нали съм мъж.

V.S Представи си, че имаш машина на времето и можеш да отидеш, където си поискаш. Кое е първото място, което ще посетиш?
M: Първо, винаги съм искал да видя динозаврите - как са живяли, колко са били големи. И как са умрели??? От лава или метеорит? Второ, искам да видя и пещерняците, как са живяли и умрели. Това е.

V.S Как изглежда най-красивото момиче?
M: С руса коса, сини очи и синя рокля, с хубави зъби, да не са големи, или по-скоро средно големи. А и да не си бърка в носа, че е гадно.

V.S Кой е най-добрият ти приятел?
M: Крис и Чочо са ми първите най-добри приятели. И да не обиждам Боби, но той ми е втори най-добър приятел, защото понякога ми прави номера!

V.S От какво те е страх?
M: От нищо не ме е страх!!!

V.S Днес имаш празник – какво ще си пожелаеш?
M: Да съм много здрав и да имам най-хубавото семейство, да де моето семейство е най-хубавото ! И много подаръци естествено, хахаха.

Марти към майка му Милена:

Марти: Коя е любимата ти кола?
Mилена: Audi.

Марти: Кое е любимото ти гадже?
Mилена: Хахаха. Баща ти.

Марти: Много важен въпрос - коя ти е любимата костенурка от "Костенурките нинджа"?
M: Хаха, ами аз и една не знам, камо ли любима, да кажем Микеланджело, защото започва с твойта и мойта буква :)!

Марти: Кое ти е най-любимото нещо в целия свят?
Mилена: Баща ти - хахаха (бурен смях)

Марти: Ти, мамо, си ми най-любимото нещо в целия свят!

Този материал нямаше да е същият без невероятните тротинетки Globber! Ако и вие искате да правите забавни и щури кръгчета с вашите близки, можете да се сдобиете с тях оттук или тук!

More All About Life