Следва

Любопитен ли си за ИКЕА?

Мъжът Дева - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжете Дева винаги остават чисти в своите възгледи. В тяхната любов винаги има нещо...

Astro преди 7 години

Стартирахме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Телец и Близнаци, Рак, Лъв идва ред на Дева!
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Дева е симпатичен, спокоен, разумен, надежден, съсредоточен, грижовен. Той е успешен в работата, мил, интелигентен, винаги има пари и често скъпа кола. Умее да се приспособява, приятелите го обичат. Мъжът Дева притежава тънко чувство за хумор и е в състояние да ви накара да се смеете. Неговата воля е толкова силна, че той може лесно да въплъти в реалността всичките си мечти. Обикновено готви перфектно - приемете това за сведение. Обаче има и отрицателни черти в характера си. Мъжът Дева е невротичен, придирчив и егоистичен.

Любов
Не се свързвайте с мъж Дева, ако сърцето ви е гладно за сладки мечти и романтични копнения, в противен случай ще се окажете на диета. Този мъж живее практично и от него не може да очаквате нежен роман. Мъжете Дева винаги остават чисти в своите възгледи. В тяхната любов винаги има нещо чисто, възвишено. Мъжът Дева трудно ще се осмели да говори за чувствата си. В любовта се стреми, преди всичко, към качество и посвещава много време, за да намери обект на своята любов, защото е много придирчив в избора на жена. Не се опитвайте да го лъжете, той иска отношенията ви да бъдат чисти и честни. След като веднъж сте го спечели, той рядко ще ви дава породи за ревност, нито ще ви ревнува диво и необуздано, но не забравяйте, че мъжът Дева е собственик! Неговата любов ще гори с равен пламък, без всякакви изблици и тя ще ви даде усещане за топлина и сигурност в продължение на много години. Винаги ще бъдете заобиколени от неговото внимание и грижи.

Брак
Когато реши да се жени, това начинание му се отдава както и останалите - перфектно. Към създаването на семейство подхожда много сериозно и отговорно. Той винаги ще се прибира навреме у дома, ще ви помага да се справите със сметките, ще ви помага и в отглеждането на децата. Мъжът Дева вярва в моралните принципи и старомодните семейни ценности. Той не се стреми да бъде глава на семейството, но да стои и под чехъл, също няма да стане. Типичните мъже Деви не обичат семейните сцени и полагат много усилия, за да изгладят зараждащата се семейна буря. В брака Мъжът Дева е верен и много държи на семейните връзки, но когато неговото чувство за порядъчност и приличие е засегнато, нищо няма да го спре хладнокръвно да прекъсне отношенията.

Секс
Сексуалния живот с мъж Дева е изпълнен с радост. Той обича секса, понякога може да изглежда обсебен от идеята за секс, но това е просто перчене. Своите познания обикновено черпи от литературата и това което научи от книгите, смело го прилага на практика. Знаейки как да възбуди една жена, той провокира желаната еротична реакция. Напористата жена винаги ще може да получи от него това, което поиска. От любовника Дева рядко някой се оплаква. Готов да се жертва, мъжът Дева ще направи всичко, за да достави удоволствие на партньорката си. Отнасяйте се добре към този мъж и тогава той ще се отнася още по-добре към вас и всяка нощ с него може да се превърне в празник. Някои мъже Дева се увличат по секса в Интернет. Важна роля за мъжа Дева играе чистоплътността и спазването на хигиенни правила.

Идеалната жена
Ако сте се влюбили в мъж Дева, развивайте своя интелект. Той не понася безотговорност, неорганизираност, невежеството, глупостта, вулгарността и пошлостта. Мъжът Дева се нуждае от жена чиста и телом и духом, добре облечена, но не стигаща до крайности в модата. Той високо цени искреността и умереността във всичко, от харченето на пари до проявата на чувства. Мъжът Дева се опитва да избере дама, която прилича на него - дисциплинирана и не твърде капризна в ежедневието. Бъдете много внимателни в своите думите и дела, по-често го хвалете, тогава този мъж ще разцъфне пред очите ви. Каквото и да направи, не се опитвате да го критикувате. Не забравяйте, че Мъжът Дева не е създаден, за да слуша критичен анализ по отношение на себе си, този анализ, който той прилага по отношение на другите хора.

More Astro