Седмичен ХОРОСКОП - 13.6 – 19.6

Astro преди 7 години

Две комбинации от планети ще формират "космическото време" през тази седмица. Едната от тях е неблагоприятния аспект между Сатурн и Нептун, който ще достигне своята кулминация (точната стойност на 90 градуса) в събота. Този аспект показва негативни тенденции в административната и финансово-икономическата сфери в световен мащаб. Случва се бавно (Сатурн) и затова става незабележимо замъгляване (Нептун) на основите в съществуващите системи за управление, както и във финансовите отношения.

Втората важна комбинация от планети е съвпадът на Слънцето с Венера. В същото време този съвпад, от понеделник до четвъртък, формира благоприятен аспект с Уран, и напрегнат - с Хирон ("намесата" на който в земните дела, често им придава парадоксален характер или объркване).

В петък, благоприятно влияние приключва и състоянието на биосферата, в края на седмицата, ще определя споменатият вече аспект на Сатурн с Нептун. В събота и неделя, за да избегнем неприятности и разочарования, е препоръчително да не посещаваме официални събития, както и да не правим големи покупки и други сериозни финансови разходи.

Хороскоп

Още от Astro