Следва

Синя кръв. Във вените на Супермодели

Новите колекции: Givenchy Resort 2017

За Резорт 2017 Рикардо Тиши отвежда Givenchy и нас в Неапол. Колекцията отваря със сет от скъсено яке в бяло с бел ръкави и мини пола, обсипани с големи перли, който категорично затвърждава духа на старата френска къща...

All fashion преди 7 години

За Резорт 2017 Рикардо Тиши отвежда Givenchy и нас в Неапол. Но не за да го видим и умрем, а за да ни инжектира приятни дози разнообразна по внушение, но напълно измерима по скалата на вложен талант обширна колекця.

Която отваря със сет от скъсено яке в бяло с бел ръкави и мини пола, обсипани с големи перли, който категорично затвърждава духа на старата френска къща. В по-нататъшния line up, колекцията минава през различни настроения, всяко едно по-еклектично от предишното, които, въпреки всичко, стоят добре заедно, обединени в обща тема.

От груби техно обувки до романтични къдри и бяла дантела, Тиши преминава през различното с лекота. Наблюдаваме многоцветни принтове, съчетани с мото якета и скъсени панталони; класики от наследството на Givenchy; плисирани елементи, както и нужната доза съвремие в целия този богат на впечатления и внушения меланж висока мода.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.