Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

H&M Studio Есен/Зима 2016 в гости и готини снимки

Миналата седмица H&M представеи есенната колекция H&M Studio AW16, чиито световен дебют помним с ревюто в Париж по време на Седмицата на модата през март...

All fashion преди 7 години

Миналата седмица H&M представи есенната си колекция H&M Studio AW16, която направи световен дебют с бляскаво ревю в Париж по време на Седмицата на модата през март. Колекцията включва готини неща за мъже, жени и деца и ще е тук на 8 септември. 
Събитието
събра много приятни хора на едно място, достатъчно е да споменем Християна Лоизу, Мария Силвестър, Алекс Раева, Калин Врачански, Михаела Филева, Прея, DJ Мартен, Вяра Атова, Ирина Флорин и др.


Мария Силвестър


Мона


Анна Великова, Константина Живкова, Вяра Атова и Ники Бакалов


Мартен


Сантра


Ирина Флорин

Дамската колекция H&M Studio за сезон есен/зима 2016, както вече писахме, когато я показахме в нейната цялост, е красива селекция от  облекла, вдъхновени от шведския фолклор. Всяка дреха е създадена с особено внимание към детайла – от прецизните кройки до бродериите, силуетите са с обемни рамене и прилепнала талия – форма, напомняща пясъчен часовник, и контрастираща с фолклорното влияние в колекцията. Сред основните модели откриваме вълнени палта, дълги рокли, широки панталони и фолклорни блузи.

На фокус в мъжката колекция са плетивата, панталоните в различни дължини и палта от рециклирана вълна. Функционалността в изработката на моделите придава универсално усещане при наслояване на визиите. Това е колекция, която по интуитивен начин създава усещане за нови идеи в мъжките класики, подходящи за сезонния гардероб на модерния мъж.



H&M Studio AW 16 включва облекла и за най-малките фенове на модата. Специално за колекцията дизайнерският екип на H&M претворява магическия фолклорен свят в мода. Декорациите и щампите, вдъхновени от истории ала „Алиса в Страната на чудесата" и илюстрациите на шведския художник Йон Бауер, имат ключово значение за цялостното настроение.



H&M Studio е името на сезонната лимитирана колекция, създадена от дизайнерския екип на H&M. Тя представя най-точно вдъхновението и любовта на H&M към модата.

 

More All fashion