Следва

Happy hair solutions! Светло русото на Syoss, моят любим цвят

Как да постигна (и да задържа!) перфектния педикюр в домашни условия?

Във времето за сандали и небрежни хавайки все по-често поглеждаме надолу, към краката. Грижата за красивия педикюр далеч не се изчерпва само в...

Nails преди 7 години

Във времето за сандали и небрежни хавайки все по-често поглеждаме надолу, към краката. Грижата за красивия педикюр далеч не се изчерпва само в летните месеци, но пък точно тогава "лъсва" дали и как поддържаме ноктите и кожата на краката си. Ето така изниква наболелият въпрос: "Как да постигна съвършения педикюр в домашни условия"

Отговорът:

1. Поставете соли за педикюр (Дезодориращи или Активни соли за педикюр) във ваничка и потопете краката си за около 10 минути.

2. Подсушете ходилата и изрежете ноктите.

3. Използвайте пила за педикюр, за да отстраните вроговената кожа по ходилата.

4. Нанесете Скраб за педикюр с морска сол или Захарен скраб с какао и растителни масла и разнесете с масажни движения по ходилата. Отмийте останалите частици.

5. Нанесете подходящ крем или балсам за крака и масажирайте. Изберете между: Възстановяващ балсам за крака и Хидратиращ крем за крака с урея.

6. Ако искате да завършите с лакиране е необходимо да отстранете следите от лосиона или крема от ноктите с помощта на памучен тампон, напоен в Активен препарат за нокти.


 
7. Нанесете Основа за лак и лакирайте. За повече блясък и издръжливост на лаковото покритие нанесете топ лак – изберете подходящия за Вас измежду: Бързосъхнещ топ лак , Топ лак с дълготраен ефект  или Топ лак мат. Ние препоръчваме да се спрете на някой от наситените летни палитри на SNB Professional! За по-бързото изсъхване на лака впръскайте Изсушител за лак спрей или използвайте Изсушител за лак с капкомер.

8. При необходимост нанесете върху стъпалата си Део пудра за крака с лавандулово масло и прополис.

Краката след подобна процедура са подхранени, меки и прекрасно ароматизирани. Ноктите са красиво оформени и здрави. И след всички релакс и разкрасителни процедури, следва най-сладкото - да обуете любимите си сандали. 

More Nails