Следва

Директно в 90-те, директно в гардероба на Одри Джинграс

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Нелеп стайлинг, скъсани джинси, латекс, Бритни Спиърс, Лурдес и компания...

All fashion преди 7 години

Иванка Тръмп

Поредният скандал около фамилията Тръмп е факт. Този път под светлините застава дъщерята на бизнесмена Иванка и по-конкретно линията ѝ аксесоари, на която ѝ предстои съдебно дело. Луксозният бранд за обувки Aquazzura подава дело срещу известната щерка и компанията, която произвежда обувките ѝ. Поводът за скандала са почти идентичните сандали, които са иконични за Aquazzura с наименованието Wild Thing. Червеният модел е добре познат сред феновете на бранда, а приликите между двата модела виждате сами.

Оригиналът Wild Thing се предлага за 785$, а евтиното копие на Иванка за 145$.

Ляво: Aquazurra's 'Wild Things' Sandal; Дясно: Ivanka Trump's 'Hettie' sandal

Бритни Спиърс

Говорейки си за стил, има хора, за които сме се примирили, че никога няма да излязат от лошия кич и Бритни Спиърс е една от тях.

По време на концерта си в Лас Вегас, 34-годишната звезда припомни на всички какво представлява Бритни стила, а именно: много винил, бельо, тук-там бондидж препратки, кристали и болезнено ярки тонове. Правим малка селекция от аутфитите ѝ по време на концерта и замълчаваме, защото когато Бритни дефилира, думите са излишни.

Наследих скандала от мама



Не, 19-годишната Лурдес Леон не отива на конкурс „Мис мокра фланелка” – тя просто е на път за среща с приятели из улиците на Лондон.



И, като истинска дъщеря на майка си, на Лурдес просто не й пука как е облечена, защото лукса да бъде провокативна както и където си пожелае, явно се предава по наследство.
През всичките тези години Мадона доказа, че от нея може да се очаква всичко, та тогава за какви ограничения в начина на обличане да говорим?! Очевидно Мадона е пример за дъщеря си, след като за малката Лурдес не е проблем да покаже гърдите си на цял Лондон… в пълния им блясък.

Какво е това, Риана?!



В Лондон модните прегрешения дебнат не само през деня, а и през нощта. Риана беше забелязана в лондонски клуб Drama, на „женска вечер” с модела Мелиса Форде, с която са близки от години.
Двете бяха изключително сладки, а Мелиса не пропусна да сподели няколко снимки с певицата в Instagram.



Но не толкова сладък бе аутфитът, буквално сглобен от Риана. Всъщност той бе „звездата на вечерта”.
28-годишната красавица от Барбадос се изявява като моден гуру от доста време, но това определено не й се отдава така, както музиката.
Забелязваме каубойския мотив, на който навява този стайлинг в деним - ботуши от Manolo Blahnik  и дънки, но ни се струва твърде неподходящ за повода, а и го намираме за нескопосано скалъпен и неотговарящ на цялостната визия.



Ако Риана е търсела ефекта на нестандартното и странното, определено го е постигнала. Но, ако е целяла да бъде покаже стил и креативност – твърдо се е провалила. Не на последно място - очевидно моделът джинси не е издържал на напрежението и се е скъсал в областта на чатала. Гаф, който Риана се опита да замаскира неуспешно с дамската си чанта.



 

More All fashion