Следва

Бял потник - Откъде и за колко?!

Плажната хавлия - къде да я намерим

Плажната кърпа е един от основните аксесоари, когато сте на море. Тя е може би и най-важния елемент на аутфита ви след банския костюм като освен, че тя трябва да отива на самия бански, трябва да е голяма

Шопинг преди 14 години

Плажната кърпа е един от основните аксесоари, когато си на море. Тя е, може би, и най-важният елемент на аутфита ти след банския костюм като, освен че тя трябва да отива на самия бански, трябва да е голяма, мека, луксозна и наистина много красива. Все пак хората ще я виждат и това е едно от нещата, по които любопитните погледи ще съдят за материалния ти статут и общественото ти положение.
 

Модата на плажни хавлии с котета, кучета, мотори и известни марки безалкохолни и алкохолни напитки отдавна отмина, така че, ако ти имаш подобна, въобще не си и помисляй да бъдеш с нея на море. Можеш да си я запазиш, но гледай да си я ползваш само у дома.


 

Плажната кърпа трябва да е голяма, по възможност с двойна широчина и по-дълга от ръста ти. Ако откриеш такава с размери 220см си е чудесно попадение. Кърпата трябва да е голяма, за да се чувстваш удобно и за да не ти се налага да лежиш върху пясъка. А и трябва да имаш място за вода, плажна чанта, 18-те шишенца козметика, които обикновено носиш със себе си и пр.
 

Честно казано ние предпочитаме плажните кърпи в едноцветни тонове като за това лято сме си приготвили две. Едната - в нежен нюанс на светлосиньото, а другата е черна. По същата логика имаме и два бански костюма. Смятаме да започнем лятото със светлосинята кърпа, а когато съберем малко тен да я сменим с черната. Все пак черното привлича UV лъчите, а ние не искаме да изгорим още от първия ден.
 

Ако и ти имаш нужда от нова плажна кърпа в приятни нежни цветове в София можеш да откриеш в по-добрите магазини и в BAAM, Seven Seconds, Benetton, Triumph и др.
 

More Шопинг