Следва

Face to Face - Троян Пламенов (II част)

От архива - Мадона/Шон Пен

По време на партито след последните Оскар-и в Сънсет Тауър Хотел, сигурни сме, сцената е типично холивудска.
Много звезди, много блясък и лукс, тук таме просветващото злато на статуетките и разбира се - достатъчното количество бивши...

Лица преди 14 години

По време на партито след последните Оскар-и в Сънсет Тауър Хотел, сигурни сме, сцената е типично холивудска.
Много звезди, много блясък и лукс, тук таме просветващото злато на статуетките и разбира се - достатъчното количество бивши.

Там се осъществява и близката среща от трети вид между Мадона и Шон Пен - нейният стар, стар “покровител”, който като че ли мъничко беше попрекалил във физическите си грижи към височайшата особа.
Историята е почти банална, но само в самото си начало.

Пен и Мадона се женят през 1985г., след кратка връзка, а слуховете, съпътстващи този брак, актуални и до ден днешен, са все така в стила – слабо вербално общуване, но пък физически натиск, далеч от приетото в добрите семейства.



Странен е фактът, че Мадона стоически търпи този токсичен, поради много причини, четиригодишен брак. Много алкохол, бърза смяна на настроенията и силно развит вкус към порнографията. Все неща, присъщи на високоценения актьор, носител вече на втори Оскар - Шон Пен. А в семейството присъства също и постоянна, неспираща критика и насилие в огромни количества.

Един път завързана за стол и поступана доста, друг път - заплашвана да бъде обръсната нула номер и в много от случаите - преследвана до дупка в опитите си за бягство.



И не, това не е сценарии за някакъв психотрилър.
Тук става въпрос, първо за едни от най-известните хора на планетата и второ - за най-ужасната, фатално развила се връзка между звезди.

Опити за лечение в клиники, ужасяващо количество драми с честа физическа саморазправа и не на последно място - личен живот, станал обществено достояние и дал храна за хиляди слухове и коментари до ден днешен.
Затова вероятно и до сега потръпваме при мисълта за силната им любов.
 

More Лица