Следва

От архива - Легендарната Хубава жена

Oткриха най-лесния начин за спиране на повръщането

Целият ни живот се състои от определени периоди : сезоните се сменят със завидно постоянство, след нощта настъпва утрото, студеното време винаги се редува с топло, след страданието идва радостта...... Цикличността на всички равнища в Битието е извечен закон на съществуването...

All About Life преди 14 години

Целият ни живот се състои от определени периоди : сезоните се сменят със завидно постоянство, след нощта настъпва утрото, студеното време винаги се редува с топло, след страданието идва радостта...... Цикличността на всички равнища в Битието е извечен закон на съществуването.
Всичко се движи по законите на природата и нашият организъм реагира на тези промени като лакмус, отразявайки всяко изменение в обкръжаващия ни свят.

Много от нас с нетърпение се заглеждат в календара и планират отдих. За някои той ще бъде тих и спокоен, но други ще отдадат предпочитание на вълните и морския вятър, трети на пътуване из планините.

Пътешествията, обаче не са само радост, нови открития и неочаквани срещи, те крият и коварни изненади. Поставен в непривични условия организмът понякога реагира твърде остро и пътуването за някои се превръща в истински ужас.

Периодите на бременност също може да са неприятно бреме от живота на жената, ако се сблъска с проблема на силното сутрешно гадене и повръщане, продължаващо понякога и през целия ден. Най-вероятната причина за това е повишеното ниво на хормоните и „хормоналните бури”, които бушуват в организма на бъдещата майка.
Лекарите до сега не са успяли да намерят чудодейно средство, позволяващо да се избавим от гаденето и повръщането. Създадените за целта лекарства обикновено имат странично действие и често предизвикват сънливост и неприятна сухота в устата. В такъв случай на помощ идва Китайската медицина – точковият масаж, а именно стимулацията на точка Р6, отговаряща за вестибуларния ни апарат, която е разположена 5 см над сгъвката на китката от вътрешната страна на ръката. Това дава възможност за бърз и безопасен контрол на симптомите на гадене и повръщане. Тъй като значителни резултати може да се постигнат само при непрекъснат натиск, в последно време се появи ново средство SEA-BAND.



SEA-BAND е уникална гривна от специална материя с твърд пластмасов „бутон”, който попада върху точка Р6. След като поставиш правилно лентата на китката си, бутонът оказва необходимия натиск и започва благоприятното му въздействие.
И така, за да започне денят ти добре от сутринта, а пътуването да се превърне в едно приятно преживяване, потърси в аптеката SEA-BAND ленти. Със лентите SEA-BAND можеш лесно да контролираш неприятното чувство за гадене и повръщане, без противопоказания и странични ефекти. По този начин ще се чувстваш чудесно и ще можеш да правиш всичко, което пожелаеш.
Ефектът при едновременно носене на ленти на двете ръце е много по-голям, а точното позициониране е от изключително значение, тъй като това е мястото, където се намира точката Р6 (Nei Kuan). Намирането на точното място е важно, понеже P6 е най-ефективната точка за установяване на контрол върху гаденето.
Освен при прилошаване по време на път и сутрешно гадене, лентите SEA-BAND са ефективни и при след оперативно неразположение и неразположение по време на химиотерапия.
 
Търси в аптечната мрежа на цена от 19.99 лв.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.