Следва

G-Star унисекс

Totally Erected Ocean Mania

Всеки месец TOTALLY ERECTED представя по една концептуална тема, по време на която млади дизайнери...

All fashion преди 14 години

Всеки месец TOTALLY ERECTED представя по една концептуална тема, по време на която млади дизайнери, бижутери, художници и творци представят идеите си, разбирането си и усещането си посредством произведения на изкуството.

След като юни бе посветен на идеята Nature Power, тема, която представя идеята за зеления, еко свят, този месец концепцията е свързана с океаните, моретата и морските дълбини.

Част от имената, които представиха работата си са същите, които видяхме на Nature Power, но този месец виждаме и няколко нови имена.

На откриването в петък дизайнерите Борче Ристовски, Игор Ильовски, S&V Studio и Поли представиха мода и обувки,. Борче представи два модела, вдъхновени от моретата като ние сме влюбени в тъмнолилавата пола, а и бялата риза, която показа също ни се струва интересна. Младият дизайнер Игор Ильовски също показа интересни поли, изработени от памук, а Поли отново показа ръчно декорирани обувки.



Zona Urbana не изневериха на концепцията си чанти и аксесоари, изработени от еко материали, а Neva показа ръчно изработени бижута, в тематиката и символиката на водата, моретата и океаните.



Artea Art, Диан Недялков, MANUELA и NADINE представиха колажи, лампи, бижута, аксесоари и картини.

Втората тема е под надслов „Ocean Mania” и младите творци работят върху темата за морето, морското царство и дълбините на океана. Те пресъздават усещането за безкрайност, дълбочина и един съвсем различен свят от посредством плат, хартия, метал и стъкло.

Работата на младите артисти можеш да видиш с студиото на Totally Erected всеки ден до 10 Август.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.