Следва

19-годишната Мария спечели конкурса “Elit Model Look – Bulgaria 2009

Лили Алън за Chanel

Една рекламна кампания трябва да е провокативна, да разказва истории и да достигне до потребителите от...

All fashion преди 14 години

Една рекламна кампания трябва да е провокативна, да разказва истории и да достигне до потребителите от определена социална или възрастова група.

Чудесен пример за кампания, която те кара да купуваш, е тази на Burberry за сезон есен/зима 2009-10, но сега тя си има и конкуренция. Английската певица Лили Алън е новото рекламно лице на чанти и аксесоари Chanel, като младата англичанка застава пред обектива не на кой и да е, а на самият Карл Лагерфелд за заснемането на сесията.

В свое интервю Лили разказа как обожава чантите Chanel и винаги се е възхищавала на френската марка и жените, които носят дрехите с този етикет. Може би това е повлияло и на избора на модната къща да я наема за рекламно лице, което да насочи продажбите към по-младото поколение.



И въпреки че кампанията на Burberry ни е фаворит, няма как да отречем, че и тази с Лили е интересна като концепция и таргет. Лили ни напомня на малко момиче, което е сложило дрехи на майка си, защото й се възхищава и завижда за перлените огърлици, диамантените обеци и стилните аксесоари.
И ето я новата Холи Гоулайтли, която вместо пред Tiffany's, ще мечтае пред Chanel.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.