Следва

Септември стартира с джинси, ти кои избираш?!

Тренд на плажа - Сламена чанта

Не знаем дали ти си спомняш, но след пролетното почистване във вкъщи открихме стари морски снимки и ни направи...

All fashion преди 14 години

Не знаем дали ти си спомняш, но старите морски снимки говорят, че огромната удобна сламена чанта на мама, тип кошница, е била неизменен спътник в старите морски приключения, побрала в себе си всичко за деня под слънцето - сандвичите, термоса с кафе, хавлиите и дрехите за преобличане на всеки член от семейството.

Изглежда днес да имаш подобна чанта е не просто алтернатива на цветните платнени торби, които толкова не харесваш, а тренд номер едно сред почиващите по родното Черноморие.

Както знаеш модата се върти и всичко, което е било модерно преди време ще се появи отново и ще стане хит, така че ние смятаме, че времето на сламените чанти отново дойде.



Без значение от размера им, дали са с декорации, нашивки от плат или в ярки цветове чантата е задължителен елемент от плажното ти облекло. Най-добре да я съчетаеш с банския си и с плажната си хавлия, като ние избираме сламена чанта в естествен цвят с голям размер тип кошница.



Освен че в нея ще можеш да събереш всичко, от което имаш нужда, ще можеш да сложиш и бутилка хубаво вино, ако плажът се окаже пуст и жаден за приключения. Плаж и пикник едновременно.

Чудесно начало или край на отпуска в стил "градско момиче на плаж".
 

More All fashion