Следва

Fendi от скункс

Жени Живкова представи новата си колекция в НДК

Екстравагантна зима се казва новата колекция на Жени Живкова, която представи с грандиозно ревю в зала 3...

All fashion преди 14 години

Екстравагантна зима се казва новата колекция на Жени Живкова, която представи с грандиозно ревю в зала 3 на НДК.

Сред присъстващите гости на ревюто бяха Райна Кабаиванска, Татяна Дончева, Светлана Шаренкова, Анна Сендова, Весела Драганова, Иванка Овчарова, Мария Бисерова, Теодора Дренска, Атанаска Мутафчиева, Лили Несторова, Олимпи Кътев, Лияна Мелик-Пашаева, Велислава Дърева, Богдан Томов, Валентина Войкова, Жана Жекова, Теди Кацарова, Милко Калайджиев, представители от посолствата на Германия, Македония и Казахстан и много други.

"Жените облечени в „Жени стил” ще заявят себе си пред света с новата си различна визия и ще изглеждат по-смели и самостоятелни", казва Евгения Живкова.

Колекцията е съставена от 55 облекла, разпределени в 10 взаимно свързани теми. Силуетът на облеклата включва сака и палта с обем в горната част при раменете; също и вталени, свободно падащи и разкроени сака и палта. Акценти при тях са асиметрията и удължаването в задната част. В колекцията присъстват и класическите сака с ревери, съчетани с различни материи и изработени с декоративни тегели.



Характерно за роклите е богатото разнообразие от кройки: освен класическата права рокля, доминират наборите и чупките. Модерни са срезовете в талията, ръкавите и в други важни части на облеклото. В някои от моделите дължините са над коляното, но са актуални и други решения – под и около коляното. Налагат се и роклите – сукмани.

Освен традиционните прави дълги панталони, на мода идват панталоните с дължини около и над коляното, наподобяващи бермуди.

Официалната тема в колекцията „Екстравагантна зима” включва дълги черни рокли от тафта, шифон и платове с мъниста.

Модните новости за сезона са големите обемни рамене, както и асиметричните разкроени палта и рокли.
Оригинални акценти в колекцията са биетата, рюшовете, нервюрите и циповете. Десените са разнообразни - с абстрактни и флорални мотиви, с геометрични фигури или дюс. Цветовата палитра включва черно, сиво, бяло, лилаво и електриково синьо. Актуалните материи за сезона са: вълна, студена вълна, трико, тафта, промазани тъкани, букле, платове с мъниста и пайети и фабрично намачкани платове.

Облеклата от новата колекция на модна къща „Жени стил” бяха представени от едни от водещите топмодели на “Визаж модел груп”, както и от 14-годишната дъщеря на г-жа Живкова - Андреа Стефанова. Прическите бяха дело на екип на Тодор Тошев, за грима се погрижи екипът на Кирил Чалъков.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.