Следва

Глобална Балканизация или симпатичната лудост по географските ни ширини

Осем прости правила, които могат да променят деня ти

Началото на октомври. Морето е далечна мечта. Изгледите са за все по-студено време, по-малко слънце, повече...

All About Life преди 14 години

Началото на октомври. Морето е далечна мечта. Изгледите са за все по-студено време, по-малко слънце, повече стрес. Иска ти се да се сгушиш в пухкав пуловер, да навлезеш в есенната рутина и да не се измъкнеш оттам до Коледа.

В спокойствието и малко по-дебелите дрехи няма нищо лошо. Но е важно да не забравяш, че ти решаваш, а не дъждовните облаци или шефът ти.

Това е списък на нещата, над които имаш контрол всеки ден. Само да поискаш, може да направиш утрешния ден нещо… неочаквано. Ето как да се случи:

1. Прозрачен гланц или карминено червило сутрин. Малко по-тежък грим – и започваш да се държиш различно. Плътното червило някак си предразполага към разговори с непознати, случаен флирт и лека самонадеяност.

2. Овесени ядки и плодове или шоколадови бисквити за закуска. Днес стриктна и послушна ли ще си, или ще започнеш деня упадъчно, със захар и добро настроение?

3. Еспресо или карамелено макиато преди работа. Тези напитки с карамелен сироп, планина от сметана и купчина шоколадови пръчици отгоре… Още преди да стигнеш до дъното на чашата, имаш сили да се справиш с всичко.

4. Дънки с пуловер или рокля + токчета. Който носи токчетата, командва парада. Само добави един тренчкот и можеш да носиш всичките си любими рокли от това лято.

5. Чай или лек коктейл следобед. Никой никога не е забранявал един хубав Секс на плажа през обедната почивка. Плажът не е наблизо, но във варианта коктейл това е напълно възможно. Със сигурност след това задачите в офиса ще потръгнат по-лесно.

6. Фитнес или тае куон до след работа. Древните източни упражнения за дишане, а още повече ритниците, са по-вълнуващи от бягащата пътека.

7. Филм и лягане рано или вечер навън. От театри до барове до техно клубове, този град предлага всякакви възможности. Направи си списък и се постави на места, където не си и мислела, че може да се окажеш.

8. Есен или „цъфтеж в града”. Ти ли ще решиш какъв сезон е сега, или наклона на Земята спрямо Слънцето? Ти, естествено. Нали затова сме градски момичета, защото знаем какво искаме и къде да го намерим! Независимо от метеорологичните условия, в твоите си пространства – дома, заведенията, магазините - имаш избор. Използвай го.

More All About Life