Следва

Незабравим спектакъл с новия календар на Lavazza за 2010

Ham&eggs ще правят чудеса на Иван Асен 22

Събуждаш се и се чудиш как да се облечеш днес – времето е мрачно, a кафето горчи повече от обикновено... Нямаш...

All fashion преди 14 години

Събуждаш се и се чудиш как да се облечеш днес – времето е мрачно, a кафето горчи повече от обикновено... Нямаш никакво вдъхновение, нямаш време да изпробваш комбинации с часове, а и нямаш настроение. Всъщност не е и нужно! Едно модно дуо с хранителното име Ham&eggs може и да не се погрижи за закуската ти, но определено ще се постарае за интересния ти външен вид и ще внесе свежа нотка във вече мрачното софийско ежедневие.

На 22 октомври, в 19 часа в шоурума на „Иван Асен 22” Ham&eggs ще представят новата си концептуална колекция – Нов дом за моето семейство 3000, която може да разгледаш, изпробваш и закупиш в продължение на три седмици между 17.00 и 20.00 часа.

Ако се чудиш кой се крие зад Ham&eggs, това са Александър Гергинов и Кристина Николова, които са имали са вземане-даване с мода, PR, копирайтинг и други „модни” занимания, и в крайна сметка са решили, че могат да намерят алтернатива на рутината и предсказуемото професионално бъдеще.

Темата е инспирирана от миналото и спомените ни, от домашния уют, и като контрапункт - автоматизирането и роботизирането. Точно затова дрехите са топли и меки, носят усещането за уют, а формите са футуристични, заимствани от cyber измерението.

Колекцията включва цялата есенно-зимна екипировка - пуловери, жилетки, якета, панталони, поли и разбира се, шапки, шалове и ръкавици. Що се отнася до аксесоарите в колекцията – за тях се е погрижила Калина Чанкова, която така умее да реже бижута с лазер, че да си глътнеш дъвката от възхищение.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.