Следва

Круши със свинско филе, камембер и орехови ядки. Истинско Гурме изживяване

Новият Ленд Крузер официално стъпи в България

Тойота Балканс ЕООД започна продажбите на последното поколение на легендата Toyota Land Cruiser в България...

All About Life преди 14 години

Тойота Балканс ЕООД започна продажбите на последното поколение на легендата Toyota Land Cruiser в България.

С почти 60-годишната си история Land Cruiser е история на самата Toyota. Най-добрият в света 4х4 е довел до разширението на компанията от 50-те години на XX век до наши дни, покорил всички седем континента, включително Антарктика.

От датата на своето първоначално представяне в далечната 1951 година Land Cruiser се е превърнал в най-продавания в света високопроходим автомобил, привлякъл над 5 милиона клиенти от 176 държави, като тази цифра се очаква да нарасне на 188 страни с представянето на новото поколение култов високопроходим автомобил от Toyota.

Моментално разпознаваем като последния член на поколението от легендарни високопроходими автомобили от Toyota. С минимално увеличени на външни размери той запазва отлични характеристики за движение по път и извън него.



Новият Land Cruiser е оборудван с едни от най-комплексните и технически сложни системи за активна и пасивна безопасност за шофиране, представени за първи път от Toyota за осигуряване на по-приятно и сигурно пътуване.



Снабден с трилитров дизелов агрегат с последно поколение комън рейл, с мощност 174 к.с. новият Land Cruiser разполага с най-добрите в класа показатели за отделян въглероден двуокис от 214 г/км (5 врати, автоматична трансмисия).



Бензиновият агрегат V6 4.0 литра с мощност от 282 к.с. ускорява вседехода от 0 до 100 км/ч за 9.2 сек., покривайки стандарта ЕВРО 5 и въпреки впечатляващите динамични характеристики отделя въглероден двуокис 256 г/км и със среден разход от 10,8 л/100 км комбиниран цикъл.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.