Следва

Кой как избра да се рекламира: Кейт Уинслет за DAKS, Ирина Шейк и Джиджи Хадид за Burberry, Карин Ройтфелд за Max Mara

Есен/Зима 2019-та: Знаеш ли какво е то, нови дрехи и ПАЛТО

ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН/ЗИМА 2019

All fashion преди 4 години

След подробен разбор на дефилетата за предстоящата Есен/Зима 2019-та установяваме, че късите палта е редно да оставим в миналия сезон. Според имена като Max Mara, Boss и The Row, дължината на връхните дрехи следва да бъде преразгледана в изцяло нов прочит, където водещата дума е макси. Щедрите дължини на палтата обаче нямат нищо общо с леките duster палта и тренчове, които първи идват наум. Даже напротив, те са твърди, силно структурирани и обемни в своята изработка от луксозна вълна.

По подразбиране студеният сезон предразполага към, а даже и изисква, известна доза драма по отношение на дизайна на връхната дреха. По добрия стандарт палтото трябва да идва с чудесна изработка и вид, който прави впечатление. За щастие тези изисквания не ни затормозяват, защото всеки един от по-надолу изброените дизайнери се уповава на заложената естетика. Силуетите са едновременно внушителни и минималистични, съдейки по кройките и липсата на каквито и да е излишни декорации.


Останаха ни очите или по-семпло казано есенно-зимната Max Mara

Формите са подчертано оувърсайзд и до голяма степен взаимствани от мъжкия гардероб, което по един особен начин ги прави класически и почти неподвластни на сезонни течения. Цветовата гама пък държи основно класическия тон в много елегантната палитра на екрю, кемъл и кафяво, в която къщите на The Row, Fendi, Hermes, а и почти всички други луксозни имена работят.


Boss


Шепот на крещящ минимализъм в есенното предложение на The Row


Есен/Зима 2019-та: Believe me, I know I am a Disney princess

Есен/Зима 2019-та: Сезон, британски като туида

Есен/Зима 2019-та: Ти си #TъмнаРоза, ти си крем, ти си щастие за мен!

Есен/Зима 2019-та: Кожата е новият деним

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш

Есен/Зима 2019-та: "Падам си по цветове"

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

More All fashion