Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

UPgrade your style! Сакото!

Наречи ни алчни, пристрастени, вманиачени, но когато видим нещо красиво и идейно, когато ни залеят с модно...

Fashion преди 14 години

Наречи ни алчни, пристрастени, вманиачени, но когато видим нещо красиво и идейно, когато ни залеят с модно въображение, не можем просто да сме доволни. Напротив, искаме да ни дадеш повече и повече, и повече.

Докато все още сме в транс от модната магия в първата част на конкурса, ти анонсираме следващата. Този път те предизвикваме да преправиш своето сако. То може да е любимото ти или най-омразното, чисто ново или секънд хенд, твоето, на баба, на мама, на татко или на приятел.

Разрежи или направо скъсай ръкавите, яката и маншетите. Добави ципове, копчета, цветя, звезди, дантела, еполети, пагони и каквото още се сетиш. Раздери го, нарисувай го или го боядисай и т.н.

Това са само няколко хрумки за начало, с които не искаме да го съсипеше, а да го освежиш и подобриш. Знаеш, че понякога дори една правилно подбрана и поставена брошка върши работа. Покажи ни как! Изпрати ни фотографираните си идеи на редакционния имейл [email protected].

Вероятно тук е момента да ти съобщим и каква е наградата. Авторът на най-готината идея, избрана след гласуване на читателите ни, ще получи чисто ново дамско сако Capasca, емблематично за българската марка. Супер, нали?

Ако досега си се чудил, вече сме сигурни, че преравяш гардероба си и архивите на ViewSofia за идеи. Не бързай, инспирирай се внимателно, ние се постараем да сме търпеливи поне до 14 декември, когато е крайният ти срок.
 

More Fashion