Следва

Глобален концерт за любов на 7 декември

Tri O Five в Sofia Live Club

На 4-ти декември в Sofia Live Club група Tri O Five ще представят със зашеметяващ лайв новия сингъл "Back To...

Culture преди 14 години

На 4-ти декември в Sofia Live Club група Tri O Five ще представят със зашеметяващ лайв новия сингъл "Back To You" и видеото към него, вдъхновено от NESCAFÉ® Dolce Gusto и режисирано от Александър Моллов.

Новият сингъл носи лек южен полъх, който се прокрадва не само във визията на видеото, но и в музиката. Освен новото парче групата ще направи и едночасов лайв с част от вече утвърдените си хитове.

Tri O Five
е най-атрактивната българска музикална формация с Jazzy-groovy-house звучене. Уникалната авторска музика на формацията придава едно ново течeние на българската сцена.

След успеха, който постигнаха с летния хит "Let's Start Over" сега е ред на "Back To You". Парчето е свежо, танцувално, динамично и много грууви, а нежният вокал на Майкъл може да накара всеки да си припява "Me and you, you and me".

Официалната премиера на видеото беше ексклузивно в интернет портала Vbox7 в началото на ноември и вече се върти в ефира.

"Back to you" е поредното парче от предстоящия дебютен албум на бандата, който очакваме през пролетта на 2010 година. Както и досега музикални продуценти са Tri O Five, а по текстовете се е потрудил самият Майкъл.

„Музиката на Tri O Five те пленява, омагъосва и създава илюзията, че летиш.” На 4-ти декември в Sofia Live Club те ще пръснат от тази магия, приятни звуци и позитивна енергия.

Гледайте новото видео "Back To You" тук: http://www.vbox7.com/play:b0533261

 

More from View Sofia

More Culture