Следва

Христо Сираков коментира микрофона на церемонията Жена на годината

HiPP Babysanft

Всички ние се стараем да дадем на нашите деца най-доброто, но в последно време състоянието на детското здраве в целия свят е тревожно...

Лица преди 14 години

Всички ние се стараем да дадем на нашите деца най-доброто.

Причините за отслабването на детския организъм са много. Заедно с нарастване темпа на живот със съответстващия му постоянен стрес, нездравословното хранене и влошаване на екологичната обстановка, немаловажен фактор е злоупотребата с вредни химически вещества, с които децата са принудени да влизат в тесен контакт още с раждането си.

Огромно количество от козметичните продукти за деца съдържат доста вредни и опасни вещества. Сред тях има такива, които съществено повишават риска от появата на рак на кожата, влияят отрицателно на ендокринната система и формиращите се клетъчните функции. Учените и медиците съветват родителите да избират такива козметични средства, в които има по-малко ингредиенти. Колкото повече химически процеси и реакции се използват при създаването на продукта, толкова е по-голяма вероятността от появата на вредни вещества.



Козметиката за деца съществено се различава от козметичните средства за възрастни. В първия етап от живота на детето, кожата се явява за него най-важния орган на чувствата. Чрез кожата си то е способно до усети грижа и любов.

Избирайки детски козметични средства е необходимо преди всичко да се обръща внимание на това те да са специално създадени за деца и да са напълно безопасни. Детската козметика трябва да е рН неутрална, антиалергенна, да не съдържа консерванти, оцветители, аромати. В състава на детските хигиенни средства непременно трябва да влизат натурални компоненти.


Компанията HiPP отдавна е известна с отличното си качество и най-добрите натурални суровини. Сътрудниците и` са убедени, че за развитието на детето всичко трябва да е най-доброто и в достатъчно количество. Заедно с педиатри, акушери и дерматолози те разработиха продукцията HiPP Babysanft. Всички продукти от новата детска серия HiPP Babysanft съдържат всичко, което е необходимо за бебешката кожа и нищо, което може да бъде вредно за нея. Продуктите на HiPP Babysanft съдържат висококачествено биологично бадемово масло, което има особено благотворно въздействие върху детската кожа. Биологичното бадемово масло се произвежда от зрели бадеми, в строго контролирано био производство и поради своя състав, принадлежи към най-ценните съществуващи натурални масла. То е богато на здравословните за кожата ненаситени мастни киселини, които я подхранват и защитават. Биологичното бадемово масло е с особено добра поносимост при чувствителна и суха кожа, ето защо е отлична суровина за кожата на кърмачето.


За да намали максимално риска от възникване на алергични реакции, при разработването на серията Babysanft , HiPP се отказва напълно от всички суровини, които могат да предизвикат алергия. HiPP Babysanft не съдържа вещества предизвикващи раздразнение : емулгатори, парабени, животински суровини. При това в Babysanft не се използват минерални масла, а се взима за основа само провереното безопасно нежно бадемово масло, което се възприема най-добре от нежната детска кожа. Любов и HiPP Babysanft – това е всичко от което се нуждае кожата на новороденото.



Новата серия HiPP Babysanft може да намериш в търговската мрежа :

- Babysanft Тоалетно мляко - с натурално био бадемово олио с HiPP SkinProtection

- Babysanft Душ-гел за коса и тяло - с натурален екстракт от био бадеми. За коса и тяло . Мек и нежен за очите.

- Babysanft Шампоан - с натурален екстракт от био бадеми. Нежен за очите. Защитава чувствителната кожа на главата от раздразняване.

- Babysanft Шампоан за тяло - с натурален екстракт от био бадеми

- Babysanft натурално олио - за овлажняване при суха кожа с натурално био бадемово олио

- Babysanft Хидратиращ крем - с HiPP SkinProtection . Подпомага развитието на защитната бариерна функция на кожата и и помага да бъде здрава


- HiPP Mamasanft Масажно олио - Против стрии. 100% естествени масла от бадем, жожоба, ракитник.

- Babysanft Крем против подсичане – с натурално био бадемово олио и HiPP SkinProtection. С противовъзпалителен ефект.

- HiPP Babysanft Мокри кърпи - мека структура, като гъба, подходяща за нежно и по-сериозно почистване.

 

More from View Sofia

More Лица