Следва

Играта на играчките в трето действие

Най-красивият българин за 2009 ще води Точно така по PRO.BG

Предаването „Точно така” ще се завърне скоро в ефира на PRO.BG. Освен с нова концепция и обновен декор то ще...

Events преди 14 години

Предаването „Точно така” ще се завърне скоро в ефира на PRO.BG. Освен с нова концепция и обновен декор то ще зарадва своите зрители и с нов водещ.

Най-красивият българин за 2009-та в класацията на ViewSofia музикантът Орлин Павлов прие предизвикателството да води една от основните продукции на медиата и всеки делничен ден да поздравява с усмивка зрителите наживо от студиото точно в 17.30 ч.

„Радваме се, че Орлин Павлов прие нашето предложение за водещ на “Точно така”, защото вярваме, че позитивното му присъствие на екрана ще внесе разнообразие и ще предложи търсената от нас алтернатива на конкурентните програми.” – коментира Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

„Отдавна имам желание да участвам в реализацията на такъв проект и да се занимавам с подобно нещо. Когато се срещнах с екипа, усетих, че между нас има химия и това ми даде увереността, че сега е моментът и това е мястото, където ще реализирам тази своя мечта” коментира новият водещ на „Точно така” Орлин Павлов.

“Точно така” ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30 часа, само PRO.BG.



 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.