Следва

ViewSofia търси Моден фотограф. Присъедини се още един!

Ново изобретение: Създадоха червило, индексиращо желанието за секс при жените

Но ето, че във Великобритания пуснаха в продажба червило, което показва кога жената е в настроение за секс, и...

Fashion преди 14 години

Това, че абсурдът продава не е новина. След дъвката на Бритни в ebay за 14 хиляди долара вече нищо не може да не изненада.

Но ето, че във Великобритания пуснаха в продажба червило, което показва кога жената е в настроение за секс, и сме доста любопитни по повод новото изобретение и как действа.

Червилото променя цвета си от ярко на тъмно червено, когато жената е настроена за секс, предава агенция БГНЕС. То работи, като реагира на процесите, протичащи в тялото на момичето.

Всяка опаковка върви с карта на цветовете, която показва на мъжете дали партньорката им е в настроение или отново ще каже, че я боли главата.

Британските експерти по запознанства обаче предупреждава, че използването на червилото всеки ден може да причини неудобства. "Нима наистина искате мъжът на седалката до вас в автобуса да знае дали сте възбудена?", казват специалистите.

В крайна сметка, изобретеният в Калифорния индекс на сексуална емоция, може и да има положителен ефект върху връзката ти, ако не се налага да обясняваш, че след дългия работен ден предпочиташ само чаша вино и гушкане в леглото с любимия ти сериал.

Той просто ще намери цвета на картата!

 

More Fashion