Следва

Бебе номер три за Бехати Принслу и Адам Лавин

Vintage Forever: Майли Сайръс генерално смени стила, одобряваме

Емблематична мода от векове за векове или как да изразим най-добре любовта към себе си

Celebrities преди 1 година

Майли Сайръс издаде нов химн за всички силни и независими хора по света: песента Flowers, посветена на бившия й съпруг Лиъм Хемсуърт, се оказа най-успешният дебют в кариерата й. Текстът на парчето, с всички препратки към бившия любим в социалните мрежи, вече е разглобен на атоми, но за нас във всичко това се откриват още по-интересни неща. Например златната рокля с качулка от модната колекция на Yves Saint Laurent от 1991 г., в която певицата е облечена във видеото към "Цветя". Майли определено е в нова ера: тя е вече зряла жена, осъзнала собствената си стойност и с поглед, отправен само и единствено напред. Новият й гардероб подхожда повече от добре на тази атмосфера.


Майли Сайръс във винтидж рокля на Yves Saint Laurent

Както знаете, да сложите край на изхабените връзки е най-добре в зашеметяващо облекло: принцеса Даяна е отличен съветник в това отношение. Без да делим дрехите за подобни случаи на подходящи или не, имате нужда от нещо наистина емблематично. Нещо, което никой друг няма. С неща от най-новите колекции това е малко вероятно: те са твърде „вирусни“ и достъпни. Друго нещо е старата реколта от мода.



Именно на нея залагат Майли и нейният стилист Брадли Кенет. Хвърлихме авансов поглед върху новата модна ера на певицата в новогодишната нощ: на своя гала концерт Сайръс събра не само цяла армия от суперзвезди - от Парис Хилтън до Доли Партън, но и впечатляващ набор от архивни тоалети, до един изключително добри. В допълнение към роклите на John Galliano за Dior, които вече са се превърнали в отделна тенденция, Кенет нае за клиентката си рокля на Yves Saint Laurent от 1991 г. с розов ръкав от пера, няколко визии на Versace от 2000-те и периода на самия Джани Версаче, и малка черна рокля на Gucci по поръчка с прашка, стърчаща от прорезите на ханша.  




Май 2022 г.


Джон Галиано за Christian Dior F/W 2000/2001 

Отбелязваме веднага, че целият този парад на модни съкровища далеч не е само опит да се оседлае актуалната винтидж тенденция. Това е истинско модно изявление. Избирайки такива неочевидни, но важни за историята на модата неща, Майли подчертава, че разбира тяхната стойност. И може би леко се похвалва, че може да си позволи повече от други знаменитости. Всеки може да поиска ансамбъл от актуалната колекция на дадена марка, но намирането на винтидж Yves Saint Laurent вече е задача със звездичка. Безкрайно ни харесва, че певицата и нейният стилист се заемат с охота с тази задача.


Майли Сайръс в ретро рокля на John Galliano за Christian Dior


Майли Сайръс във Versace пролет-лято 2005 г


Майли Сайръс във Versace пролет-лято 2006 г


Майли Сайръс (в Ив Сен Лоран 1991) и Доли Партън


Майли Сайръс във Versace пролет-лято 1993 г


Майли Сайръс в Gucci

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.