Следва

Съседски истории в Иван Асен 22. Глава първа: Македония, Сърбия, Румъния

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

The Kate Moss Myth трябваше да отвори врати тази година...
 

All fashion преди 13 години

1. Единственото нещо, което Кейт Мос не може да продаде – себе си!

The Kate Moss Myth трябваше да отвори врати тази година. Изложбата бе отложена за месец март, а сега бе окончателно отменена.

Въпреки огромната любов на модния свят към топ модела, организаторите са видели сериозни затруднения в намирането на спонсори за събитието.

Въпреки, че Кейт е спечелила много пари на фирми като Chanel, Dior, Nikon и Virgin Mobile, никоя от тях не желае да постави името си зад изложбата.

Признаваме, че е малко рано да организираш изложба за дългата кариера на Кейт, все пак тя е само на 36.

2. Облеклото на Андреа на премиерата на “Мисия Лондон”



Не мислим, че прозрачна рокля, която закрива много по-малко от това, което трябва да бъде скрито, е подходящо облекло за разходка по червения килим на премиерата на последния бълраски филм с международно участие.

Освен ако не става дума за филм от порно индустрията, какъвто “Мисия Лондон” определено не е. Все пак претендираме за световна класа, нали?

3. Изгряващата звезда на Валерия Келава



Моделът Валерия Келава виждаме все по-често по различни издания, но колкото и да се насилваме, не можем да я харесаме. Признаваме, че в изражението й има нещо особено и е много по-различна от типичните красавици, което най-вероятно я прави и толкова желана. Но все пак, като че ли си предпочитаме красавиците.

4. Манията по катарами на Франки Морело



Като цяло виждаме доста идеи в пролетната колекция обувки на Франки Морело, всъщност повече, отколкото са необходими. Има случаи, в които наслагването и претрупването на елементи успява да изглежда красиво и стилно, но не мислим, че този е един от тях. Не знаем дали катарамите или "конските опашки" ни дойдоха в повече, но нещо определено не е както трябва тук.

5. Лейди Гага надраска Бъркин



Поп певицата Лейди Гага написа върху чисто новия си Birkin I love little monster, Tokyo love” на японски, както някои от вас вероятно ще направят със своите дрехи, в следващата част на конкурса ни Upgrade your style.

Разликата е обаче, че цената на чантата започва от 5 000 долара и за нея се чака с месеци.

При това положение постъпката на Гага ни се стори страшно надменна и неуместна.

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.