Следва

Алтернативното мислене не ни е чуждо

Новите надежди на бг модата. Специално ревю на Нов български университет

Миналата вечер под звуците на поп и рок музиканти от Нов български университет се проведе модно ревю на...

All fashion преди 13 години

Миналата вечер под звуците на поп и рок музиканти от Нов български университет се проведе модно ревю на студентите по Дизайн от 3-ти и 4-ти курс на университета.

Еврейският културен дом се напълни със зрители, които към края на вечерта вече седяха на крака, екзалтирани от фантастичните изпълнители и модното шоу.

Всеки от 17-те дизайнери представяше по 3 модела от колекцията си, всяка от които с оригинална тематика и инспирации.

Сред младите таланти се изявиха и участниците във ViewSofia Shop – дуото Пембе Кенан и Мария Касова, Аргир Коватлиев, Вяра Малинова, чиито нови произведения скоро ще можеш да намериш на страниците на нашия онлайн магазин.



Смеем да твърдим, че младите дизайнери се представят все по-добре с всеки следващ сезон. Дрехите бяха най-разнообразни – от спортно-елегантни, секси, тренди колекции, през интересни препратки към униформено облекло, та до цели произведения на изкуството под формата на дрехи.

Имаше за всекиго по нещо, а невероятното шоу-концерт на студентите с преподаватели проф. Д-р Панайот Панайотов, доц. Етиен Леви, доц. Елена Тодорова, д-р Борислав Дочев, ас. Яна Дворецка, преп. Нели Маринкова, Таня Георгиева, Теодора Момекова, Незабравка Недялкова и Николай Каменов се хареса на всички.

Чакаме с нетърпение новите дизайнерски умове на България да се появят скоро на модната сцена, пък макар и малко по мащаб.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.