Следва

Риана хваната в изневяра

След бременната си приятелка, Благой Георгиев заряза и Лияна

Благой Георгиев се раздели с половинката си Лияна след няколкомесечна любов...

Лица преди 13 години

Благой Георгиев се раздели с половинката си Лияна след няколкомесечна любов. Футболистът, който събра голяма доза упреци за това, че заряза бременната си приятелка заради Лияна, даваше вид на сериозно влюбен, но както изглежда това не е било достатъчно.

Скандалната връзка на Благо и Лияна започна миналата зима, когато папараци заснеха двойката да се прегръща в ресторант в известен зимен курорт. Малко след разкритието, плейбоя заряза бременната си половинка и се залюби с фолк дивата.

В последните месеци всичко изглеждаше като по мед и масло, докато Благо сравняваше Лияна с библейския образ Мария Магдалена, а певицата търпеливо чакаше футболиста на летището, след мачовете му с националния отбор.

Преминали през страст, любов, скандали и многобройни клюки, отношенията на мачото и Лияна губят стабилността си, докато в момента са напълно изчезнали.

Благо и Лияна имат деца от предишните си връзки. Дружката по заведенията на Валери Божинов има дъщеря от бившата си Христина, а Лияна е майка на 7-годишната Денис.
 

More Лица