Следва

Kérastase Paris представя серия продукти само за мъже

Питай ме, питай ме. Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher ще реши проблемите на изтощената кожа

Винаги готови да дадем бърз, професионален и изчерпателен отговор на твоите въпроси, драги читателю, които ние...

Hair преди 13 години

Винаги готови да дадем бърз, професионален и изчерпателен отговор на твоите въпроси, драги читателю, които ние с радост приемаме всекидневно на редакционния ни мейл, се отзовахме отново на запитването на Ани Михайлова от София, която има сериозен проблем с кожата на лицето след дългото излагане на слънце.

За нейният козметичен проблем и решението му, коментират специалистите от Estee Lauder и Clinique.

Привет, любима редакция,

Винаги съм намирала отговори на своите въпроси при вас и затова вярвам, че и сега най-бързо ще ми отговорите именно вие.
След като се прибрах от почивка, бях седмица на море и още толкова високо в планината, резултатът, естетическият, имам предвид, е следният: суха кожа, почти никакъв блясък, петна около очите и устата главно, но и там, където е имало пъпчица или белег. 
Много спешно се нуждая от възстановяваща грижа, предполагам интензивна и по възможност нова като технология.
Моля, дайте съвет за най-доброто сред продуктите на пазара. Възстановяване чрез маска или специален крем.
Важно ми е да ми кажете името на някой продукт и защо именно той ще ми помогне както и колко време ще е необходимо да се възстанови кожата на лицето ми.

Поздрави и до нови срещи,
Ани Михайлова

 



Отговаря Елена Димитрова, Mаркетинг мениджър на Estee Lauder България.

Здравейте!

През лятото по време на отпуск много често подлагаме кожата си на интензивно въздействие от страна на слънцето и други неблагоприятни метеорологични условия. Това, особено ако е в комбинация с недостатъчен сън, алкохол и липса на подходяща предпазваща и подържаща грижа, предизвиква у кожата чувство на умора, изтощение, сухота, повяхнал вид, натрупване на мъртви клетки по повърхността, запушени пори, възпаления, петънца, пигментация и липса на блясък.
За щастие има продукти, с чиято помощ щетите удивително могат да бъдат поправени и то без агресивни методи. Особено подходящ за да удовлетвори описаните нужди на кожата е високотехнологичният възстановяващ серум Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher на Estee Lauder.
Този продукт с бързо действие дава най-драматичните резултати, за подобряване повърхността на кожата без киселинна технология с 3X Глюкозамин и екстракт от кестен, помага на кожата да придвижи нагоре към повърхността по-здравите и свежи кожни клетки.
Активира естествените процеси на обновяване на кожата, за видимо по-гладка, по-мека кожа с равномерен тен. Отпушва порите и моментално успокоява пъпчиците. Изглажда всички повърхностните несъвършенства като фини линии, бръчки и петна.

За Ани е и специалният подарък - Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, който ще се погрижи за кожата й, изтощена от лудите летните дни.

На [email protected] ти също можеш да задаваш въпроси, свързани с мода, козметика, хранене или здраве, а ние ще се постараем да ти бъдем максимално полезни.

More Hair