Следва

О, той ревнува! Но наистина ли е толкова хубаво?!

Албена Денкова бременна в шестия месец

Щастливата двойка все още не е решила къде точно ще отглежда детето си, но възможността това да стане в чужбина е наистина голяма...

Лица преди 13 години

След неприятностите, които споходиха световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки през последните 2 години, съдбата на двамата влюбени отново се усмихна.

Гордостта на България Албена е бременна в шестия месец - новината е официално потвърдена, а доскорошните слухове – опровергани. Щастливата двойка все още не е решила къде точно ще отглежда детето си, но възможността това да стане в чужбина е наистина голяма. Албена и Максим вече прекратиха кариерата си на леда и не веднъж са заявявали огромното си желание любовта им да бъде възнаградена с деца.

След световните им титли през 2006-та и 2007-ма година, когато двамата стават световни шампиони съответно в Калгари и Токио, Максим Стависки предизвиква инцидент с автомобила си, при който загива 23-годишният Петър Петров, а 18-годишна тийнейджърка остава тежко ранена. След като се разбира, че руснакът е употребявал алкохол, той е получава присъда от 2 години и половина плюс 5 години изпитателен срок.

More Лица