Следва

Шеметни аксесоари. Най-доброто от седмицата на модата в Париж

Dolce & Gabbana отмъкват Лео Меси

Лео ще внесе глътка свеж въздух в досегашния имидж на марката, която залагаше на италианските футболисти Канаваро, Дзамброта и Гатузо...

All fashion преди 13 години

Модните гиганти Dolce & Gabbana насочват вниманието си към пореден феномен, но този път не става дума за Мадона или Моника Белучи.

Заклетите фенове на футбола Доменико Долче и Стефано Габана привлякоха футболния гений Лионел Меси за свое рекламно лице и посланик по света. С този си ход, италианските гурута в модата сменят Дейвид Бекъм, който през последните четири години работеше за Dolce & Gabbanа. Лео Меси изказал огромното си щастие от възможността да подпише договор с прочутата марка, защото не веднъж е споделял предпочитанията си към изискания и елегантен стил на D&G.

Лео ще внесе глътка свеж въздух в досегашния имидж на марката, която залагаше на италианските футболисти Канаваро, Дзамброта и Гатузо. Техните рекламни кампании бяха с по-агресивен харектер, докато Лео Меси ще придаде единствено елегантност на образа си за D&G. По този начин, младият аржентинец ще продължи пряката  конкуренция с най-големия си опонент на терена – Кристиано Роналдо, който пък е лице на Armani.



Говорейки за реклами ще споменем, че българската мегазвезда на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов рекламира турската авиолиния „THY”, която от известно време е спонсор на „Червените дяволи”. Рекламата цели да обогати знанията на пътниците за турската компания и тръгва от другата седмица. Бербатов, който в събота празнува раждането на второто дете на най-добрия му приятел Александър Томаш в София, пристигна на родна земя, за да снима поредна реклама – този път на „Данон”. Няколко часа след това, звездата от „Олд Трафорд” отлетя за Острова с частния самолет на бизнесмена Васил Божков. 
 

More All fashion