Следва

Азис с ново гадже, бил негова собственост

Връзка с по-млад мъж? Вечно табу или нова мода

Кое в младите мъже провокира интереса и желанието на по-зрелите дами..?

Лица преди 13 години

Той е млад и красив. Изпълнен е с енергия и амбиция за няколко такива като него. Смел е, действа леко прибързано, но с голям мерак и не изглежда скучен. Приятен е за компания, изслушва те добре и е доста самоуверен. Връзката ви сякаш няма да продължи много, но пък със сигурност ще изживееш нещо ново и невероятно.

Помниш съвършенството на „И твойта майка също”, нали? Мексиканският кино шедьовър, образувал нерви на хиляди критици, но отворил вратата на милиони жени към непознатото, първичното и адски сладкото – тръпката от това да бъдеш с млад мъж.

От безброй години сме свидетели на класиката – възрастен господин разхожда сивите си коси с младо гадже под ръка, но нека поговорим за обратната страна на нещата. Днес на жените все по-често им се случва да завързват отношения с по-млади мъже от тях и се питаме – „Защо това е тъй популярно”? Кое в младите мъже провокира интереса и желанието на по-зрелите дами? Тези въпроси ни накараха, нас, мъжете от екипа на ViewSofia, да напрегнем главите си, иначе пълни с какви ли не мисли, за да измъдрим най-подходящия за нас (а и за вас) отговор.


Смеем да твърдим, че има голям процент от жени, които купуват осигуреността си чрез връзка с по-възрастен мъж, за което плащат цената на лишаване от свобода и бързо състаряване. Младите мъже обаче се различават коренно от по-възрастните си конкуренти за женските сърца, защото повечето от господата между 22-29 години не се страхуват от успелите жени, които здраво държат самостоятелността си в ръце. Не искаме да обидим никого, но направи разликата! По-възрастните мъже имат и по-консервативно възпитание, нагласата им към живота (на доста от тях) е по-песимистична, докато младите господа тепърва усещат тръпката от това да градиш и ковеш съдбата си.

И именно това е едно от нещата привлича по-възрастните жени, както и, разбира се, по-стегнатите тела на „агнетата”, по-голямото им желание за секс, доста по-бързата възбуда и какво ли още не. Любопитството им няма граница, не си губят времето в сложни разсъждения, спонтанността надделява, и пак да го кажем, сексуалната им мощ е безгранична.


Явно клишето „Хвани си кака да те отрака” важи не само сред младите мъже, но и сред дамите около средната възраст. По-зрелите жени предпочитат младите момчета, защото обикновено са послушни, искат да се учат и определено се оставят да бъдат възпитавани и „опитомявани”. За една зряла жена е добре да бъде покрай млад мъж, който да й вдъхва глътка свеж въздух, разнообразие в леглото, а и нови сили.

Все пак, жена, преживяла брак, раждане, развод и какво ли още не, ще бъде по-отворена към света, отколкото по-млада госпожица, свикнала всичко да й се угажда и да се поднася на тепсия. А и има нещо друго, също толкова важно. Има жени, които влюбвайки се в по-млад мъж, всъщност бягат от досегашния си скучен и сив живот с възрастния господин вкъщи. Пък и жена, която е опитала от „табуто” да има връзка с младо момче, почти винаги ще каже, че нещата са по-лесни, по-свободни, а настроението и на двамата – по-ведро. Все пак, дали Деми Мур изглежда толкова млада, жизнена и невероятно красива и секси, заради парите или славата си? Едва ли. По-скоро заради доста по-младият си мъж Аштън Кътчър, в когото е безумно влюбена.


Много дами мислят, че да имаш връзка с по-млад мъж е нещо забранено, нещо неморално и нереално. Но защо? Това да влезеш в ресторант със строен и смугъл младеж под ръка не е срамно, дори ще предизвика завист сред приятелките на въпросната дама, осмелила се да разчупи стереотипа. Напук на клюките, шушуканията и злите езици, връзката на по-зряла жена с по-млад мъж е като искра живец, която прераства в буен огън. Според нас, мъжете във ViewSofia, жените като цяло трябва да се чувстват добре, сигурни и спокойни независимо през кое десетилетие са родени.

А една от рецептите за това е: Млад мъж, смелост, нова прическа и много, ама много голяма усмивка към света на новото, различното и модерното.
 

More Лица