Следва

Да или Не на анимираните фотосесии в интернет

Бански Пантера по плажовете на топлите страни. Риана или Даян Крюгер - на коя й стои по-добре?!

Хубавата Елена от „Троя” или успешната холивудска актриса Даян Крюгер обикновено дават за пример в модните...

Fashion преди 13 години

Хубавата Елена от „Троя” или успешната холивудска актриса Даян Крюгер обикновено дават за пример в модните среди с изискания си елегантен стил, затова доста ни изненада така, облечена в котешкия си цял бански на плажа в Мексико.



Забелязана от папатаците на романтична ваканция с дългогодишното си гадже Джошуа Джаксън, Крюгер не се притеснява да разхожда прелестната си мини фигура в ексцентричния плажен фетиш на We Are Handsome модел Panther за 195 паунда, и то стилизиран с хубав шал в лилаво, федора и тъмни очила.

Модната пантера обаче беше забелязан първо върху Риана по време на почивката й в родния Барбадос малко преди настъпването на 2011-та, където певицата демонстрира ексцентричните си стилистични наклонности, добавяйки му дълга жилетка и аксесоари като класически Rayban и шал, завързан на главата.

Пищната фигура на Риана изглежда страхотно в екзотичния цял бански, но връзката с джунглата и студената хубост на Даян са също интересна интерпретация на плажната мода.

На коя й стои по-добре обаче, ще кажеш ти! Може лятото да изглежда далеч, но топлите курорти са само на един куфар разстояние, а банският можеш да намериш в net-porter.com.
 

More Fashion