Следва

Чифт от сърце

Б като Библия - Б като Блог

Не ви ли става някак мило като гледате тази снимка? Всички си имат ...

Fashion преди 13 години

Добрата стара близалка

Не ти ли става някак мило като гледаш тази снимка? Всички си имат слабости и моменти на носталгия и Shini от Park&Cube ни припомни това.

А пък и розовата близалка е прекрасен аксесоар към тази плисирана пола в сатениран пепел от рози. Дори си го представихме със захарен памук. Много сладко.

Метален акцент

Много харесваме идеята за тънък, съвсем изчистен напълно метален колан върху пола или панталон с висока талия. Винаги стои добре и акцентира точно толкова, колкото е нужно.



via Style Scrapbook

Интелигентно напластяване



Наградата “Layering master” отива при този изключително симпатичен млад мъж, уловен в крачка из улиците на Ню Йорк от камерата на Томи Тон.

Малко са хората, които могат толкова добре да съчетаят плетиво, деним, моряшка фланелка, кожа и габардин.

via GQ Street Style

Ние <3 Taylor Tomasi – Hill




Не знаем как, но тя винаги успява да е перфектна. Обичаме всичко във всеки неин ауфит, който видим из стрийт блоговете. Тук се влюбихме в жилетката, малката чанта Celine и кожената яка върху дантела.

via Mr. Newton

Цветна дантела



За палтото не сме сигурни, но дантелената рокля на Кристофър Кейн и ботите Acne са в непрекъснато нарастващия ни wishlist. А пък и кадърът си го бива.

via Style and the City

Направи си сама – яка като на Miu Miu



И за финал нещо практично от едно очарователно младо момиче от България.

Наясно сме с факта, че тези яки са от миналото лято, но какво пък, те са толкова готини. А Зорница ни показва как да си спретнем сами една такава.



Всичко, което ти трябва е стара бяла риза, на която да отрежеш яката (може и розова), маркер за текстил и доза арт умения.



Отрязваш яката от ризата, скицираш леко с молив сладкото коте, след което го изрисуваш с маркер, добавяш контур с черно...et voilà, имаш си забавна яка а ла Miu Miu SS 2010.

Via Gossip Style

More Fashion