Следва

Лейди Гага полудя по Versace, Донатела се вдъхнови от поп звездата за колекцията Resort 2012

10-те най-сексапилни мъже в българското публично пространство

Естественото продължение на 10-те най-сексапилни, ама наистина сексапилни дами в българското публично...

All fashion преди 12 години

Логичното продължение на 10-те най-сексапилни, ама наистина сексапилни дами в българското публично пространство, които класирахме преди месец, идва с обявяването на 10-тимата най-секси популярни български мъже.

За да определиш един мъж като секси, той евентуално е добре първично и първосигнално да те води към тази мисъл, т.е. мисълта за мятане върху му.  И още, да ти се иска да го гледаш във всичките му превъплъщения на екран или където и да е в публичното пространство без значение от възраст и професия, но също така и да мечтаеш тайно да го гледаш безспир и в кухнята ти докато, например, ти пържи омлет. 

За да е истински секси един пич, за да те провокира и държи нащрек, трябва да има съответните качества – да е добър в това, което прави, задължително, да е харизамтичен, да е остроумен циник или просто мъжкар, да има силно присъствие, величествена осанка, нежен глас или арогантна усмивка, която да ти се иска да покориш. Изобщо добре е до го помниш след като изчезне зад ъгъла. Ако изчезне от съзнанието ти до 20 секунди след това, няма смисъл да инвестираш в мисли и стремежи по него. Не е той. 

И макар че да определим цели 10 /десет, не сто/ мъже сред популярните родни личности в тази класация беше една от най-трудните ни задачи, тъй като сексапил, също като елегантност, е малко изкривено понятие у нас, ние все пак честно и по критериите на авторитетна модна медия, класирахме точно тези.

От класацията ни отпаднаха Бойко Борисов, защото вече не е секси, нищо, че преди време беше, Веско Маринов по обясними причини, както и мъжаги като Киро Скалата, Ицо 100-те манекенки, Румен Луканов и човекът - глас, по единствен критерий - бихме ли си разкъсали фланелките за интервю с тях на живо и съответния отговор - не бихме.   

Виж кои са секси мъжете на България в галерията горе.

 

More All fashion