Следва

We love: тренч от вълна от ACNE

Versace за H&M в няколко бързи факта плюс видео

Вече за никого не е тайна, че Донатела е подписала договор за колаборация на H&M с Versace

All fashion преди 12 години

Вече за никого не е тайна, че Донатела е подписала договор за колаборация на H&M с Versace.

По думите на самата нея, това ще бъде възможност да се покаже на голямата публика, че Versace все още съществува като водеща луксозна къща, при това с голяма сила. Макар че за нас е очеводно, че това е най-вече добра маркетингова стратегия за Versacе. Само си спомнете, че преди две седмици Гага беше облечена във винтидж Versace в последния си клип. Защо ли?

Според Margareta Van Den Bosch, креативен директор на H&M, колекцията ще се състои от 40 дамски и 20 мъжки модела, както и аксесоари, които ще бъдат вдъхновени от иконични за Versace модели през годините, от 80-те до сега. 



Официалното видео, което излезе преди няколко дни, ще те информира за всичко, от скиците на моделите, до това защо Донатела излезе с кожена рокля със златни капси в края на мъжкото ревю пролет-лято 2012 в Милано миналата седмица.

Очаква се опашките от жадни за лукс на ниски цени фенове да блокират улиците на цивилизованите столици, в които има H&M, на 19 ноември, а Донатела пък е скицирала още една pre-spring колекция за шведския гигант, която ще бъде достъпна само за държавите, до които H&M доставя онлайн от 19 януари.

Ето и видеото:



More All fashion