Следва

Как да носим нестандартните цветове през лятото: Турско или още кралско синьо

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дженифър Лопез - кралицата на гащеризоните...

All fashion преди 12 години

Дженифър Лопез - кралицата на гащеризоните

От известно време латиноамериканската певица Дженифър Лопез си спечели титлата "кралицата на гещеризоните" в модните среди, не защото има най-страхотните гащеризони и ги носи по най-страхотния начин, а просто защото като че ли има най-много и ги избира за всякакви поводи.

Последният такъв е фотосесия за най-новия й сингъл (What is) Love? За снимките певицата е подготвила два иновативни модела. Единият - силно прилепнал блестящо син гащеризон с преплитащи се връзки отстрани.

Другият е под формата на метална мрежа с гръб, който изглежда недовършен, където откриваме логика, имайки предвид колко неудобно се седи върху метал.

Ако иска "кралицата", нека е гола, но стига с тези гащеризони!

Сватбените одежди на Аня Рубик



Първо - двама от най-красивите ангели в съвременната модна индустрия Аня Рубик и Саша Кнезевич сключиха брак.

Второ - тази рокля. Трето - тези обувки. Роклята е дело на Питър Дундас, главен дизайнер на Pucci, което по никакъв начин не й помага да изглежда по-адекватно в 2011. Може би, ако бяхме 1999 - да, но през 2011, не мислим. Иначе, разбира се, че Аня е прекрасна, като ангел (както казахме). 

Ема Уотсън за Harpar's Bazaar август 2011



Да, вчера ти споделихме колко много ни очарова напоследък. На корицата на последния Harpar's Bazaar за месец август 2011 обаче срещаме разочарование. Типичната поза - леко прегърбена с ръце на талията, отворената уста, погледа в небето и косата - всички крайно неподходящи за Ема.

Батист Джиабикони за Fendi от Карл Лагерфелд 



Героите на есенната рекламна кампания на Fendi са Аня Рубик, Батист Джиабикони, Брад Крьоних и няколко много сладки деца. Идеята е семейство, което си прави портрет. Идеята на Батист обаче не ни е много ясна. Вероятно трябва да бъде бащата в картинката, за съжаление обаче прилича повече на щастливата им бавачКА.

Булките по света наистина копират сватбата на Уилям и Кейт



Колкото и глупаво да ни се струва, е факт, че огромен процент от сватбите последно време взимат повечето си идеи от кралската. Оказва се, че много двойки са започнали да наемат коне и карети, много булки избират воал, заради Кейт и много от тях копират роклята й.

Нима един най-важните дни в живота на двама души вече не трябва да е специален (а под специален имаме предвид и уникален)?!
 

More All fashion