Следва

Нова парламентарна група

Христина Тушева се съблече за МАХ преди да покори Италия

Опасните връзки са тема на новия двоен брой на списание МАХ. Специално за него се съблече Христина Тушева...

Events преди 12 години

Опасните връзки са тема на новия двоен брой на списание МАХ. Специално за него се съблече Христина Тушева, момичето, което еднакво добре се справя с бокса, фрийдайвинга и изкуството. Невероятната фотосесия е дело на фотографа Темелко Темелков и неговия екип. Той е и автор на документален филм за Христина, част от който е сниман в Италия. Очаква се кадри от горещата фотосесия да се появят и в италианските медии преди премиерата на филма.

Коя е Христина Тушева? По образование тя е художник, но преди по-малко от две години открива, че рингът е мястото, на което се чувства истински свободна. Същото важи и за пространствата под водата. Въпреки че продължава да работи като моден стилист към известни български списания, занимава се с фотография, снима се като модел, разработва месечното онлайн издание за мода и изкуство Rich Guys Hunter (www.richguyshunter.com), само преди няколко седмици Христина спечели сребърен медал на Държавното първенство по бокс в категория до 48 кг. Последното е истински спортен прецедент, като се има предвид, че тя започва да тренира бокс и да се състезава на 31 години. Всичко за невероятната й история и предизвикателната фотосесия в новия летен МАХ.



Още от темите в броя:
- Миризмата от световните футболни далавери вече става непоносима. Така мисли спортният експерт Ники Александров и доказва тезата си с факти.
- Завръщането на Стенли. Легендарният фронтмен на Тангра тръгна на турне и подготвя нов албум. Къде се загуби през годините – единствено в МАХ.
- Опасни връзки в порно индустрията. В една хотелска стая се разиграва действието на последния горещ порно хит. След него порното вече не е същото, защото се превръща в изкуство. Репортаж от мястото на събитието специално за МАХ от кореспондента на списанието в Мадрид Ивайло Харалампиев. Той разказва как сексуалното напрежение в стая 33 се покачва от появата на още един мъж. Седемминутният филм Room 33 е част от Hotel, аудиовизуален проект по идея на хотел Casa Camper в Барселона и Boolab.



Плюс: Задължителната порция от новости в света на автомобилите, дизайна, мъжкия гардероб и аксесоари, горещи точки за почивка и личните истории на красиви жени, успели мъже и изпечени мошеници.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?