Zavarna li se rokliata?

Дискусия за всичко в модата.

Zavarna li se rokliata?

Мнениеот ekusheva на Пет Фев 05, 2010 1:46 pm

Смятам, че роклята беше позабравена миналите години. Сега по клубовете и заведенията мацките вече се обличат с рокли и това е доста секси и женствено. Вие как смятате?
ekusheva

Re: Zavarna li se rokliata?

Мнениеот miss_galliano на Съб Фев 06, 2010 1:24 am

skypa , neznam no v poslednite 4 godini az vijdam jeni po zavedeniqta samo s rokli , a sega veche vinagi. ne mislq che roklqta e bila zabravena. vinagi e bila za predpo4itane osobeno za bar :)
miss_galliano

Мнениеот anniethediva на Съб Фев 06, 2010 4:48 pm

abe,skypa,ne znam ama ne skiftam mnogo rokli da ti kaja dori prez liatoto..moje bi po moreto se otpuskat momichetata.v gradovete si predpo4itat pantalon4eta,bermudki,dulgi poli poniakoga,kusi poli4ki na u4eni4ki s natrupva6t opit v..,no rokli-riadko.tia si e vziskatelna dre6ka - za spec.slu4ai,za balove,svatbi,t.n.puk i mujete ni gledat kato polezni izkopaemi kato ni vidiat porazgoleni..elementarni sa si po4eveto gorkinkite.ti,naprimer kakvi rokli predpo4ita6?liubimi ima6 li?marka,model?Annie
p.s.otgovorat mi e kum miss_galliano predimno.
ANA STOEVA
VELIKO TURNOVO
anniethediva

Мнениеот miss_galliano на Чет Фев 18, 2010 9:26 pm

mersi che me nari4ash polezno izkopaemo :D i tn i tn. Obicham da nosq rokli i go pravq nai veche lqtoto vinagi. Ne izdarjam s pantaloni ili kusi pantaloni ili rokli , ne obicham osobeno kasite poli4ki . Nemoga da si predstavq sebe si s dalgi rokli i poli .. Neznam kak moje da kazvate che roklite sa zabraveni zaboga. Napravo nemoga da proumeq zaglavieto na temata ? prez lqtoto obicham leki cvetni floralni rokli razkroeni shiroki i zadaljitelno kasi prez denq obicham da nosq mango , miss sixty , asos , H&M, zara ... vecher po4ti su6tite brand-ove no ponqkoga kogato se vlubq v nqkoq roklq ,koqto nemoga da imam si shiq . Roklqta e nai krasivoto neshto . dnes su6to bqh s roklq sus siva roklq prilep , a poslednata mi pokupka ot asos beshe ciklamena kusa roklq na KILLAH , s koqto nqmam tarpenie da se razhojdam lqtoto v jegite :) E ne me rabziraite pogreshno zimata ne nosq rokli , no dnes imah nujda ot nqkakvo raznoobrazie e vqrno bqh s dva 4orapogashtnika :D :)
miss_galliano

Мнениеот deni_t на Нед Фев 21, 2010 12:57 pm

Роклята е невероятна дреха.толкова женствена и красива.
Аз също забелязвам,че напоследък е много предпочитана за излизане,без значение какъв е повода.
deni_t

Назад към Fashion