Следва

Мъже в черно: Татуистът Емил и картините му с игла и мастило

Любовните истории на лятото: Лотар Матеус и.. многото му любови

За добро или зло, откакто Лотар Матеус пристигна в България като селекционер на националния ни отбор, шумът...

Лица преди 12 години

За добро или зло, откакто Лотар Матеус пристигна в България като селекционер на националния ни отбор, шумът около неговата личност засяга предимно интимния му живот. А там определено има какво да се засегне (не се наемаме да коментираме футболната му кариера).

Общата тенденция във връзките на треньора е към не голяма продължителност, крехка възраст на дамите и, по възможност, югоизточен произход. Последното доказателство за това е 27-годишният модел от Полша Йоана Тучинска, популярна със своите сесии по бельо, или по-скоро със забележителната си физика, крещяща „трофей”.

Логично, самият Лотар не останал безразличен, забелязвайки я на рождения си ден и към днешна дата, връзката им продължава три месеца. Въпреки разнообразните пикантерии, тиражирани в таблоидите, относно напрежение между двамата, дължащо се на властния му и тираничен нрав, те често се появяват на светски събития във видимо добри отношения.

А и не можем да допуснем, че в толкова нова и свежа връзка ще се прокрадне нещо различно от страст и разбирателство, макар че подобни отношения надали се градят върху презумпцията за вечен съвместен живот.


Матеус с Лиляна

Явно да предлага такъв на жените до себе си е навик за Лотар, който има зад гърба си четири брака. Последният от тях, с 23-годишната украинска манекенка Лиляна, дълго и мъчително агонизираше, след като и двамата се подадоха на мимолетни авантюри - младата дама бе заснета от папараци в компанията на италиански мачо.

Разбира се, самото й присъствие на яхтата му не би била проблем, стига те да не бяха хванати в момент на страст. Не можем да кажем дали нейната изневяра, или неговата - с кипърска студентка по психология, са преляли чашата на взаимното им търпение.


Матеус с Адриане и Матеус с новата си любов Йоана

След развода именно кипърката Ариадне утешава и придружава навсякъде Матеус, заблуждавайки ни, че връзката им е по-различна от тези, които е имал досега: чиста, истинска, лишена от меркантилност.

Казваме „заблуждавайки ни”, тъй като студентката без време бе сполетяна от съдбата на предшественичката си, като този път причината за раздялата е именно Йоана Тучинска, а не различните виждания за живота и бъдещето им, както те довериха пред немските медии.

Въпреки горчивия си опит на брачното поприще, за Лотар явно не е трудно да отправи поредно предложение към моментната си любов, което обаче тя отказва с довода, че са заедно от твърде скоро. Предполагаме, че и миналото на футболиста не е наклонило везните в негова полза, но ако за изненада на всички тази връзка продължи, нищо чудно скоро да научим, че продават правата за снимки от сватбата си на родно клюкарско издание.
 

More Лица